5 daugiausiai dėmesio lapkričio mėnesį sulaukę interjerai

Tikroji žiema jau atėjo, tad maloniausia laiką leisti namuose. O kaip tai daryti kartu ir estetiškai, tikimės, kad įkvėps šie interjerai.

* 2 kambarių butas Vilniuje: subtilus seno ir naujo derinys * 


Tai gyva ir labai asmeniška erdvė, pilnai atspindinti šių namų charizmatiškos šeimininkės dvasią ir gyvensenos poreikius. Kadangi bute gyvena vienas asmuo, taigi prioritetas kuriant šį interjerą buvo daug patogios vietos poilsiui, todėl svetainėje svarbią vietą užėmė didelė mėlyno aksomo sofa. Sofos puošnumas buvo sušvelnintas senoviniu kilimu, kuris įsigytas antikvarinėje parduotuvėlėje. Visi kiti baldai pagaminti Lietuvoje pagal dizainerių projektą.


Laura Vanagaitytė


Visą interjerą galite apžiūrėti ČIA


* 118 kv.m butas Vilniaus centre: pamatykite, kodėl jis gavo prestižinį apdovanojimą *


Tai modernios stilistikos, dviejų aukštų privatus gyvenamasis interjeras, kuris yra įrengtas Gedimino prospekte, XIX a. neoklasicistinio architektūros stiliaus pastate. 


Tania Serket


Didžiulė galerija Jūsų laukia ČIA


* Studijos tipo butas: švelni skandinaviško stiliaus jaukumo oazė *


Skandinaviškas interjero dizainas – vienų mylimas, kitų nekenčiamas, tačiau niekada iš mados neišeinantis. Šis studijos tipo būstas yra geras pavyzdys, kuris atskleidžia, kodėl tiek daug žmonių dievina tokį interjero stilių ir renkasi jį savo namams.


Vida Press


Šį interjerą išvysite ČIA


* Sodyba netoli Vilniaus: tik tai, kas tikra *


„Mano namų“ kūrybinei grupei apsilankius Eleonoros ir Roberto sodyboje šalia Vilniaus, pirmoji kilusi mintis buvo šiek tiek ereziška: „Apie tokią sodybą reikia ne rašyti, o tiesiog čia pabūti.“ Vis dėlto pabandysime žodžiais ir vaizdais išreikšti tai, kas tokį įspūdį sukėlė. 


Enrika Samulionytė


Tad po ją paklaidžioti galite ČIA


* Būstas, kuriame sukurta skandinaviško stiliaus ir modernios klasikos interpretacija *


Skandinaviškas interjero dizainas yra kur kas daugiau nei baltos kambario sienos, šviesios grindys bei mediniai dekoro akcentai. Iš tiesų, šis stilius dažnai yra derinamas su kitais interjero dizaino stiliais, taip išgaunant originalias ir nenuobodžias jo interpretacijas. Pavyzdžiui, šiame skandinaviškame interjere yra juntama modernios klasikos įtaka.


Vida Press


Tai išvysti galite ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis