Interjero horoskopas: kokia spalva namus puošti pataria žvaigždės

Interjero dizaino pasaulyje paskutiniu metu ypač daug diskusijų sukasi apie spalvas. Spalvos yra iš tiesų nuostabus dekoro elementas, su kuriuo labai smagu žaisti bei eksperimentuoti. Visgi, dėl jų neišpasakotos gausybės, dažnai kyla baimė suklysti. Tad kartais visai patogu šį darbą patikėti žvaigždėms.

Avinas. Energingas ir kupinas aistros Avinas yra paprastai siejamas su raudona spalva. Kalbant apie interjerą, šio astrologinio ženklo savininko namuose įspūdingai atrodytų rubino raudonumo akcentai.


Shutterstock nuotr.


Jautis. Šis itin žemiškas ženklas, randantis žavesį ir vidinę energiją natūralume, yra neatsiejamas nuo žalios spalvos. Jaučio namuose puikiai atrodytų gilūs žalios spalvos atspalviai (pavyzdžiui: miško žalumo patalynė arba brangakmenio žalumo sofa).


Shutterstock nuotr.


Dvyniai. Dvyniai net ir kalbant apie spalvų spektrą yra dualūs. Jie yra sietini tiek su žalia, tiek su geltona, tad šio žvaigždžių ženklo savininko namuose nuostabiai atrodytų šių dviejų spalvų derinys.


Shutterstock nuotr.


Vėžys. Jautriam, intuityviam bei sentimentaliam Vėžiui žvaigždės siūlo rinktis brangakmenių ir kristalų atspalvius. Įkvėpimo galima semtis iš ametisto. Pavyzdžiui, namuose labai estetiškai gali atrodyti violetinė spalva.


Shutterstock nuotr.


Liūtas. Šis su saule sietinas ir visomis prasmėmis spinduliuojantis ženklas negali sau leisti gyventi be bent jau vienos aukso spalvos detalės savo namuose.


Shutterstock nuotr.


Mergelė. Žemiškai šio ženklo energijai ir ramiam būdui subalansuoti gali pasitarnauti žaliai mėlyni atspalviai. Beje, tokie atspalviai labai tinka miegamojo sienų dekorui.


Shutterstock nuotr.


Svarstyklės. Kadangi Svarstyklės turi daug šviežutėlės energijos, joms namus rekomenduojama padabinti nefrito spalva. Šis žalsvas atspalvis gali būti tiek nedidelis interjero akcentas (pvz., pagalvėlės), tiek centrinis ir dėmesį prikaustantis erdvės elementas (pvz., kambario sienos).


Shutterstock nuotr.


Skorpionas. Kraštutinumus mėgstantis, nepastovus ir itin jausmingas šio ženklo savininkas tikrai nepasigailės į namus įnešęs ryškiai raudonos spalvos (pavyzdžiui, nuostabiai gali atrodyti rubino raudona).


Shutterstock nuotr.


Šaulys. Su šio ženklo laisvumu ir optimizmu sietini panašūs brangakmenių atspalviai kaip ir Vėžio. Tad Šaulio namų erdvėje žaviai įsikomponuos violetiniai bei melsvi atspalviai.


Shutterstock nuotr.


Ožiaragis. Patikimą ir stabilų ožiaragį įprasta sieti su mėlyna spalva. Interjero kontekste, šiam žvaigždžių ženklo atstovui labai tinka rašalo mėlynumo atspalviai.


Shutterstock nuotr.


Vandenis. Intelektualus ir altruizmu pasižymintis Vandenis sau tinkamą atspalvį ras pažvelgęs į jūrą. Kitu įkvėpimo šaltiniu, tinkamos spalvos beieškant, gali tapti akmuo akvamarinas.


Shutterstock nuotr.


Žuvys. Šis ženklas yra sietinas su įžvalgumu ir jautrumu. Jūros žalumo atspalviai interjere puikiai gali atspindėti Žuvų vidinius emocinius vandenis.


Shutterstock nuotr.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis