Rugsėjo mėnesio žurnale „Mano mamai“ – paprastai ir už mažiau

Tobula yra tai, kas paprasta. Vartydami rugsėjo mėnesio numerį tuo galėsite ne kartą įsitikinti. Geros idėjos, įspūdingos interjerų nuotraukos, paprasti sprendimai ir patarimai, kaip gyventi gražiau, įdomiau, stilingiau, bet už mažiau – rugsėjo mėnesio numeryje. 

Tik tai, kas tikra


„Autentiškas, nepagražintas baldų, interjero detalių tikrumas mane labai žavi“, – žurnalo puslapiuose papasakos įspūdingos užmiesčio sodybos šeimininkė. Apžiūrinėdama jos šeimos sodybos interjerą įsitikinsite, kad ji be jokių išlygų lieka ištikima šiam savo įsitikinimui.  


Enrika Samulionytė


Patogus butas daugiabučio palėpėje


Miesto daugiabutyje įrengtoje nedidelėje palėpėje suprojektuoto nestandartinio buto privalumai – ne tik romantiška išskirtinė erdvė su miesto vaizdais pro langus. Tinkami architektūriniai sprendimai, logiškas būtiniausių zonų planavimas ir apgalvotas dizainas padėjo čia sukurti funkcionalią ir stilingą miesto gyvenamąją erdvę. 


Vida Press


15 būdų, kaip nuomojamą butą paversti namais


Nuomojamas butas – kaip viešbutis: lyg ir yra viskas, ko reikia, tačiau kažko trūksta. 15 patarimų, kuriuos rasite žurnale, padės paprastomis priemonėmis nesunkiai prisijaukinti svetimą erdvę ir paversti ją jaukiais savais namais.


Vida Press


Ispaniško sodų įkvėpta aplinka


„Mano namų aplinką formavo kelionės: kol ramiai gyveni, tik žurnalus vartai, nelabai kur išvažiuoji, atrodo vienaip. Kai pradedi keliauti, supranti, kas tave iš tiesų geriausiai atspindi – iš pradžių vieni dalykai, vėliau atrandi kitus... Man labai didelę įtaką padarė daugkartiniai apsilankymai Ispanijoje, maurų architektūra, Alhambroje patirti įspūdžiai. Nuo saulėkaitos apsaugotos šešėliuotos uždaros erdvės, intymūs ir jaukūs maži kampeliai, kur galima pasislėpti nuo žvilgsnių, svajoti, skaityti, dienoraščius rašyti – tuo mane sužavėjo ir įkvėpė ispaniškas sodas“, – pasakos architektė Skaidra Mikalajūnienė. 


Enrika Samulionytė


Kaip pasigaminti čatnį


Ar čatnis – tai ta pati daržovių mišrainė, kurią gaminame žiemai iš sezoninių daržo gėrybių ir valgome kaip pagardą su pagrindiniu patiekalu? Kaip pažiūrėsi... O pažiūrėti siūlome taip, kad kiltų noras patiems čatnio pasigaminti. 


Vida Press


Dar daugiau įdomybių Jūsų laukia MANO NAMAI rugsėjo mėnesio numeryje! Primename, kad pirmiausiai žurnalas pasiekia prenumeratorius! Išskirtinis prenumeratos pasiūlymas Jūsų laukia ČIA


MANO NAMAI



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis