287 kv.m namas: netikėtas kaimiško stiliaus jaukumo bei ekstravagantiškų akcentų derinys

Amerikiečių dainininkė bei aktorė Cher nusprendė parduoti savo charakteringus namus įsikūrusius Beverli Hilse, Los Andžele. Moteris šį būstą įsigijo 2013 metais už 1,9 mln. eurų iš kitos amerikiečių garsenybės – aktoriaus Ed O'Neill. Šiandien ši nuosavybė yra parduodama už 2,2 mln. eurų.

Pažvelgus į Cher namų fotografijas, sunku būtų nuspėti, kad jie yra įsikūrę saulėtame Los Andžele. Namo architektūra ir žaliuojantis sodas aplink jį labiau primena jaukų Anglijos kaimelį nei prabangią, žvaigždžių pamėgtą gyvenvietę.


287 kv. m būsto interjeras dera su jo eksterjeru. Čia yra gerai juntamas modernaus kaimiško stiliaus įkvėpimas, kuriam svarbus yra jaukumas ir vizualinė šiluma. Keletas būdingų šio dizaino stiliaus elementų, kuriuos galima atrasti ir šiame interjere: jaukūs židiniai, masyvūs baldai, natūralios medžiagos ir tekstūros primenančios gamtą. Taip pat labai svarbūs šios stiliaus akcentai – plačios medinės grindų lentos, neuždengtos lubų sijos.


Kaimiško stiliaus jaukumą Cher namuose papildo ryškūs ir netikėti akcentai, kurie praturtina erdvę unikaliu charakteriu. Labiausiai akį čia patraukia išskirtiniai meno kūriniai. Kiekvienas paveikslas bei skulptūrėlė šiuose namuose yra savaip įdomūs, į juos norisi ilgiau pažiūrėti, pamąstyti apie jų prasmę.



Namą sudaro keturi miegamieji ir trys vonios, darbo kambarys. Čia taip pat yra atviro išplanavimo svetainė su valgomuoju ir jauki virtuvė su pusryčių kampu. Valgomajame svarbų vaidmenį atlieka skirtingo dizaino kėdės sustatytos aplink masyvų valgomąjį stalą. Svetainėje akį patraukia odiniai poilsiui skirti baldai. Virtuvėje, kaip įdomią detalę, galima išskirti pusryčių suoliuką vietoj palangės.


Viena išskirtiniausių šių namų erdvių – pagrindinis miegamasis su milžinišku vonios kambariu. Miegamasis primena tikrą asmeninę šventovę. Be masyvios lovos, šią ypatingą atmosferą čia kuria pasisėdėjimui įrengta palangė, židinys, papildoma poilsiui skirta erdvė su dar vienu židiniu ir knygų lentyna.

 

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis