Žurnale „Mano namai“ – vasara mieste

Vasarą ir mieste yra ką veikti. Netikite? Pavartykite naują žurnalo „Mano namų“ numerį – daugelis jo temų vienaip ar kitaip susijusios su miesto gyvenimu. 

Buvusios gamyklos patalpose įrengtame lofte įsikūręs menininkas papasakos, kas buvo svarbiausia kuriant namus industrinėje erdvėje. Prieš dešimt metų įsigijęs loftą naujame name šeimininkas interjerą kūrė neskubėdamas ir ilgai: tikslingai apgalvodamas smulkiausią detalę, grynindamas kiekvieną sprendimą, bet kuriam elementui rasdamas jo vienintelę vietą, norėdamas, kad čia būtų smagu ir jauku. 


Iš žurnalo "Mano namai" archyvo


Žurnalo redaktorė Danguolė skaitytojus pakvies apsilankyti žydinčioje pievoje, skoningai įrengtoje prie modernaus urbanistinio biurų pastato. Miesto aplinka – stiklas, plienas, betonas šiandienos žmogui yra sava ir įprasta, turinti šiuolaikiško žavesio. Bet tik tada, kai kontrastą su urbanistine aplinka išryškina šalia žydintys gėlynai, atkartojantys gamtos grožį. Kaip komponuoti augalus, kad želdiniai būtų kuo panašesni į natūralią pievą, bet drauge gerokai dekoratyvesni, nuolat žydintys, skaitykite rugpjūčio numeryje.


Iš žurnalo "Mano namai" archyvo


Šį mėnesį architektė Indrė Dorofėjūtė pakvies į svečius apžiūrėti namų su įspūdinga terasa virš miesto – kaip tik ji ir paskatino šeimininkus įsigyti naują dviejų aukštų butą antaujintame buvusios gamyklos pastate gražioje Vilniaus vietoje prie Vilnelės. 


„Daiktų ir stiliaus“ rubrikos tema paskatins surengti vienos dienos pikniką miesto parke ar ant upės kranto, čia pat rasite ir įdomių idėjų bei patarimų šia tema ir įdomių gatvės maisto receptų.


Vida Press


O kad ilsėdamiesi namuose nenuobodžiautų ir vaikai, pasiūlysime pastatyti jiems tipi.


Vida Press


Visa tai ir dar daugiau – rugpjūčio mėnesio žurnale „Mano namai“. Nepraleiskite! 


Iš žurnalo "Mano namai" archyvo


Beje, nepamirškite, kad prenumeratorius žurnalas pasiekia pirmiausiai! Specialūs pasiūlymai laukia ČIA: https://bit.ly/2OPzsQM

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis