Blynai iš cukinijų

Kai norisi lengvos vakarienės – ne mėsos, ne žuvies, kepkite cukinijų blynus. Kaip gerai, kad jų ištisus metus galima nusipirkti! Geras būdas prisiminti vasarą.

Reikės:
2 kiaušinių,
2 nedidelių cukinijų,
2 šaukštų natūralaus jogurto,
žiupsnio druskos,
pluoštelio krapų (arba petražolių),
miltų pagal poreikį,
aliejaus.

Kaip gaminti
* Cukinijas nuplaukite ir sutarkuokite. Užpilkite jogurtą ir stiklinę miltų, išmaišykite.
* Kiaušinius išplakite su druska iki putų. Įmaišykite į tešlą. Užberkite dar tiek miltų, kad gautųsi tiršta tešla.
* Suberkite ir įmaišykite sukapotus krapus.
* Kepkite ant nesmarkios ugnies įkaitintame aliejuje.
* Skanaukite su grietine arba natūraliu jogurtu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis