Netikėtas sprendimas, galintis kardinaliai pakeisti virtuvės interjerą

Rinkdamiesi buitinę techniką esame įpratę daugiausia dėmesio skirti prietaiso kainai, funkcionalumui ir įvairioms techninėms savybėms. Bet nereikėtų pamiršti, kad jis taip pat gali tapti ir dizaino elementu, išryškinančiu ir užbaigiančiu, pavyzdžiui, virtuvės interjerą.

Tamsių spalvų įranga


Vienas nesudėtingų būdų pagyvinti virtuvės interjerą yra rinktis tamsių spalvų įrangą. Tamsūs atspalviai kuria modernų ir praktišką virtuvės erdvės dizainą, o vienas būdų to pasiekti – išsirinkti tamsų, gal net juodą šaldytuvą.


Shutterstock


Keletas patarimų, kuriuos pateikia interjero dizaineriai, kaip kurti virtuvės interjerą tamsių spalvų namų apyvokos prietaisais ir kodėl verta atgyvenusią techniką pakeisti nauja.


Shutterstock


Gaivus interjero pokytis


Šiuolaikiniuose butuose virtuvė dažnai sujungta su svetaine, čia verda visas gyvenimas, todėl virtuvės interjeras tapo neatsiejama viso buto interjero dizaino dalimi. Tamsus šaldytuvas yra puiki priemonė pabrėžti virtuvės erdvę – ir mažesnėse, ir didesnėse virtuvėse tokia subtili alternatyva klasikiniam baltam šaldytuvui tikrai bus pagrindinė dizaino detalė.


Shutterstock


Juoda ir balta


Nestandartinių spalvų prietaisai yra puikus sprendimas norint atšviežinti ar pakeisti erdvės atmosferą. Net jei virtuvėje daug medinių elementų arba medinė yra visa apdaila, juodas metalinis šaldytuvas gali būti modernus sprendimas, sujungiantis tarpusavyje du visiškai skirtingus stilius. Vengti juodos interjero dizaine nėra jokio pagrindo – tai puiki spalva, tinkanti bet kuriam stiliui.


Shutterstock


Papildomi interjero akcentai


Jei nusprendėte įsigyti tamsios spalvos šaldytuvą, prisiminkite ir kitas detales, padėsiančias įlieti naująjį prietaisą į harmoningą erdvės dizaino visumą. Pavyzdžiui, žali augalai prie tamsaus šaldytuvo atrodys labai kontrastingai ir gyvybingai.


Shutterstock


Žinoma, ir kiti prietaisai – kad ir juodas skrudintuvas ar mikrobangų krosnelė – gali prisidėti prie kuriamos nuotaikos. Nusprendę pakeisti visus tradiciškai baltus virtuvės pagalbininkus juodais, džiaugins gerai apgalvotas ir harmoningas interjeras.


Shutterstock


Pasirinkimo laisvė


Juoda ir kitų netradicinių spalvų virtuvės technika leidžia sukurti tokią erdvę, kuri akis džiugina mėgstamiausiomis spalvomis ir harmoningai atliepia viso buto interjerą. Juoda dažnai minima kaip visų spalvų karalienė – elegantiška, visada madinga ir klasikinė. Juodos deriniai su kitomis spalvomis erdvės visai neapsunkina, net priešingai – toks interjeras atrodo esąs gerai apgalvotas ir atitinkantis paskutines tendencijas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis