Paprasti, bet veiksmingi patarimai šiltesniems langams

Ekonominės klasės langai dažnai tampa ta vieta, pro kurią iš namų išeina didelė dalis šilumos. Jei galimybės šiuo metu neleidžia investuoti į šiltesnį stiklo paketą, galite prisiminti keletą paprastų gudrybių, leisiančių sutaupyti šilumos.

Pateikiame jums kelias priemones, kurios padės sumažinti šildymo išlaidas langų pagalba:

1. Naktinės užuolaidos. Naktinės užuolaidos nėra ypatingai brangios. Jos gali padėti sumažinti šilumos nuostolius pro langą net ketvirčiu, o triukšmą iš gatvės sulaikyti dvigubai geriau nei neužtraukus užuolaidų.

2. Fasadinės žaliuzės. Fasadinės žaliuzės gali ženkliai padidinti jūsų langų sandarumą. Kokybiškos fasadinės žaliuzės šilumą gali sulaikyti net tris kartus geriau.

3. Gumos langams. Senas, bet geras būdas užsandarinti langus. Naudojant jas tiek langams, tiek durims, sąskaitas už šildymą galite sumažinti net penktadaliu.

4. Plėvelė stiklui. Plėvelė stiklui pigiausias būdas sumažinti šildymo išlaidas. Plėvelė įleidžia daugiau šviesos ir yra labai skaidri. Naudokite jas kartu su naktinėmis užuolaidomis ir žaliuzėmis, ir jūsų šildymo išlaidos bus sumažintos.

Užsakymo nr.: PT_67344310

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis