Vaikiškas filmo "Atgal į ateitį" vežimėlis

Tai, kad tapote atsakingas ne tik už save, tačiau ir dar už kelis mažus savo naujos šeimos narius, yra ne priežastis susikoncentruoti tik į rimtus dalykus ir slopinti savo paties vaiškiškas svajones. Taip galvoja ir šis tėtis, kuris savo vaikui sukonstravo vežimėlį iš vaikystėje mylėto filmo.

Amerikietis Beau Coffronas yra didelis filmo "Atgal į ateitį" ("Back to the future") fanas. Šis filmas neseniai buvo prisimintas spalio 21 dieną, kadangi būtent šią datą prieš 30 metų sukurto filmo kūrėjai pasirinko diena, kai filmo herojai pradeda susipažinti su "ateities" technologijomis. „Nuoširdžiai prisipažinsiu, aš laukiau 2015-ųjų spalio 21 dienos dar kai buvau vaikas. Šią vasarą planavau tai progai sukurti kažką linksmo “, - rašė jis.

Rezultatas iš tiesų buvo linksmas, tačiau tuo pačiu ir naudingas - jis sukūrė vaiko vežimėlį, panašų į tikrą filme veikiantį "DeLorean" automobilį.

Ko reikėjo projektui. Projektui panaudotas paprastas vežimėlis, PVC vamzdžiai, kartonas, daug pilkos ir juodos lipnios juostos, pilki ir juodi purškiami dažai, ventiliacijos grotelės, baterijomis maitinama LED juosta ir keletas dalių nuo sulūžusio žaislo.

"Aš žinojau, kad noriu sukonstruoti "DeLorean" iš kartono, tačiau taip pat man reikėjo pakankamai lengvo rėmo, ant kurio galėčiau jį tvirtinti. PVC vamzdžiai yra lankstūs bei lengvi. Aš juos nudažiau juodai, kad niekas negalėtų matyti rėmo, kai viskas bus surinkta. Tada sukarpiau kartoną ir nudažiau jį pilkai. Ši medžiaga buvo ideali, nes ją buvo lengva pjaustyti ir patogi jungti vieną plokštę su kita. Jungimui naudojau pilką lipnią juostą", - pasakojo jis.

Plastikinius ratus, variklio dangtį ir veidrodėlius tėtis panaudojo nuo didelės užsėdamos sulūžusios mašinėlės. Galinė vežimėlio dalis yra papildomai sustiprinta, nes svoris būtų per didelis jau vien papildomoms detalėms, nekalbant apie sūnaus svorį.

Numerius, papildomas grafines dalis ir laiko mašinos panelę jis rado internete, juos atsispausdino ir pritaikė vežimėlyje. Geltona, raudona ir balta lipni juosta panaudota sukuriant galines šviesas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis