Darau pats: nepaprastas stalas

Kaip turėtų atrodyti stalas, kuris priverstų jus aiktelėti? Lenkijos baldų dizaino studija „Kasparo“ sukūrė išties ambicingą produktą, kuris reaguodamas į žmogų tampa gyvu paveikslu.

Sukurti šį stalą unikalių baldų gamintojus įkvėpė harmonijos su gamta siekis.

Išskirtinių baldų dizainą įkvepia gamtoje – miške, jūroje ar kalnuose – juntama ramybė ir pusiausvyra. Mediena, derinama su šiuolaikiškomis medžiagomis, leidžia kurti neįtikėtinas figūras.

Kuo ypatingas šis projektas? Iš medžio, stiklo ir sakų pagamintas stalas pasakoja ūpeliūkščio, išsiliejančio į platų krioklį (stiklas), istoriją. Šie stalai kuriami kruopščiu rankų darbu, o vieną pagaminti užtrunka 4–6 savaites.

Tarsi to būtų negana, į stalą įmontuota LED technologija ir judesio davikliai. Jeigu į patalpą, kurioje stovi stalas, įeina žmogus, stalo paviršius „atgyja“. Be to, jis reaguoja į tam tikrą prisilietimų seką. Naudojant programuojamą LED technologiją sukuriamas tekančio vandens įspūdis. Gyvumo suteikia ir epoksidine derva padengtas paviršius, dėl kurio atrodo, kad „vanduo“ spindi lyg tikra upė saulėtą dieną.

Kaip atsirado šis išskirtinis gaminys, žiūrėkite nuotraukose:

boredpanda.com nuotr.

Pirmoji nesėkmė – užvirė derva ir sugadino piešinį

boredpanda.com nuotr.

Upės vagoje“ buvo įtaisyta LED technologija ir judesio davikliai

boredpanda.com nuotr.

Stalas, atgyjantis prie žmogaus, baigtas:

boredpanda.com nuotr.
boredpanda.com nuotr.

boredpanda.com nuotr.

Kiekvienas toks stalas turi autentiškumo pažymėjimą, o iškirsti medžiai atsodinami. Be to, pirkėjas gali pasirinkti, iš kokios medienos stalas bus.

boredpanda.com nuotraukos

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis