5 dovanų idėjos mėgstantiems meistrauti

Konstruoti ir meistrauti mėgstančio žmogaus įrankių dėžė niekuomet nedūla lentynoje. Jei jūsų vyras, senelis, dėdė ar sūnus mėgsta darbuotis prie technikos, turbūt neverta sukti galvos, ką dovanoti. Dar vieną įrankį ar funkcionalų priedą jo dirbtuvės tikrai priglaus.

Kepurė su lemputėmis

Beisbolo kepurėlė su įmontuotomis LED lemputėmis – viena praktiškiausių dovanų, kokią tik galima padovanoti krapštytis prie įvairių darbų mėgstančiam žmogui. Lemputės įtaisytos ant snapelio, tad garantuojamas puikus regimojo lauko apšvietimas tada, kai jo labiausiai reikia. Jos gali šviesti iki 12 valandų.

Universalus dirvožemio savybių matuoklis

Jei jūsų tėtis ar vyras yra pradedantysis arba patyręs sodininkas arba jeijam tenka nuolatos rūpintis kiemo veja, padovanokite jam prietaisą, gerokai palengvinsiantį šiuos darbus. Tai – dirvožemio matuoklis. Juo galima išmatuoti dirvožemio rūgštingumą, drėgmę, temperatūrą bei insoliaciją – t. y. kiek saulės tam tikru metu tenka konkrečiam žemės ploteliui.

Šis daiktas ypač pravers auginantiems augalus ir daržoves.

Shutterstock nuotr.

Elektrinis rankinis grandiklis

Pabaigus kurti ar tvarkyti kokį nors objektą dažniausiai tenka jį nušveisti ir nušlifuoti. Tačiau šiam sunkiam darbui jėgų paprastai beveik nelieka. Padovanokite brangiam žmogui elektrinį grandiklį, kuris gerokai palengvins paskutinį darbų etapą.

Universalių grąžtų rinkinys

Paprastiems gręžtuvams skirtais universaliais grąžtais galima pragręžti praktiškai bet kokią medžiagą. Paprastai jie dar turi kalimo ir sukimo funkciją. Skirti plienui, akmeniui, medienai, aliuminiui, betonui, plytoms ar stiklui jie tikrai praplės jūsų galimybes.

Shutterstock nuotr.

Darbinės ausinės su muzikos funkcija

Žmogui, kuris nuolat ką nors gręžia ar kala, būtinai reikia apsauginių priemonių. Svarbiausia apsaugoti rankas, veidą ir ausis. Jei rūpinatės savo artimojo klausa, padovanokite jam ausines su radijo imtuvu – kad dirbti vienam būtų smagiau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis