5 projektai, kurie pavyks kiekvienam

Šie darau pats projektai tokie nesudėtingi, kad pavyks ir pradedančiajam. Išmėginkite – rezultatas tikrai neapvils!

1. Darau Pats: stalelis iš lagamino

Seni lagaminai gerai atrodo, tačiau praktiškai nebėra tinkami pasikeitus keliavimo įpročiams. Tačiau jie gali būti tinkami baldų gamybai! Štai instrukcija, kaip seną lagaminą paversti į naktinį staliuką.

© boredpanda.com nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau Pats: stalelis iš lagamino

2. Darau pats: medinė taburetė

Taburetė – tai patogus, universalus ir tuo pačiu itin paprastas baldas. Įdomiausia, kad pačiam pasidaryti taburetę savarankiškai nėra sudėtinga. Žinoma, jums prireiks tam tikrų įgūdžių, noro, fantazijos bei įrankių. Kaip atrodys jūsų kūrinys, spręsti tik jums. Vis dėlto savarankiškai pradėti gaminti virtuvės taburetes reikėtų nuo paprasto varianto.

© Fotolia nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: medinė taburetė

3. Darau pats: pianino perdažymas

Persikėlę gyventi į Vilnių, Neringa ir Linas ne tik spėjo jaukiai įsikurti atstatytuose namuose, bet ir nuo nulio pradėjo naują verslą, gimusį ieškant naujų dekoravimo galimybių. Pradėjusi gaminti dažus, suteikiančius daiktams senumo įspūdį, Neringa antram gyvenimui prikėlė ne vieną savo namų baldą ir pasidalijo idėjomis, kaip spalva gali viską lengvai pakeisti.

© A. Narmonto nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: pianino perdažymas

4. Darau pats: nauja senos statinės paskirtis

Senos statinės gali virsti daug kuo – tereikia įdėti darbo ir fantazijos. Tinklapio boredpanda.com skaitytojas iš jos pasidarė spintelę taurėms ir gėrimams (kiek simboliška), tačiau jei jums į rankas paklius panaši statinė, galite pasinaudoti šiais patarimais ir susikurti tai, kas bus ne tik naudinga, tačiau ir pagyvins jūsų interjerą.

© Shutterstock nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: nauja senos statinės paskirtis

5. Darau pats: paprasčiausias būdas paslėpti laidus

Įsigyjant naujų prietaisų ar pertvarkant kambarius, dažnai galvą vargina viena smulki, tačiau gerai matoma detalė – laidai. Dažniausiai norima, kad jie būtų kuo mažiau matomi ir darant stambesnį remontą, galima gana sėkmingai juos sutvarkyti. Tačiau ką daryti, jei nesiruošiate jokių didelių pertvarkų ir visa tai norite atlikti pigiai?

© Shutterstock nuotr.

Daugiau skaitykite čia: Darau pats: paprasčiausias būdas paslėpti laidus

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis