Rožinės spalvos karštinė: kaip ją prisijaukinti?

2016 metais prasidėjusi tūkstantmečio rožinės (angl. millennial pink) spalvos karštinė šiandien yra vis tokia pat aktuali. Jos pavyzdžių gausu tiek mados, tiek interjero leidiniuose. Tai švelni, elegantiška ir androgeniška energija dvelkianti spalva. Tad kaip ją prisijaukinti savo namuose?

Rožinė sofa. Nors rožinė spalva paprastai nėra pirmas į galvą šovęs pasirinkimas, galvojant apie naujos sofos pirkimą, tačiau tokia sofa visai nesudėtingai gali tapti stilingu, šiuolaikišku ir akį patraukiančiu kambario akcentu. Rožinė sofa ypač gražiai gali atsiskleisti erdvėje, kurioje dominuoja balta arba pilka spalva.

Shutterstock

Taip pat kai kurie interjero specialistai siūlo rožinę sofą derinti su smaragdo žalumo akcentais, taip sukuriant prabangiai atrodančią kompoziciją.

Rožinis akcentinis fotelis arba darbo kėdė. Rožinė spalva žaviai erdvėje atsiskleidžia, kai yra naudojama saikingai. Šios spalvos fotelis arba darbo kėdė kambaryje gali tapti žaismingumo interjerui suteikiančiu elementu. Šiandien ypač madingi yra minkštieji baldai su rožinės spalvos veliūriniais audiniais.

Shutterstock

Rožinės spalvos pledas. Vienas paprasčiausių šios spalvos prisijaukinimo būdų – minkšti ir tekstūriški akcentai (pagalvėlės, užklotai, užuolaidos, pledai). Rožinis pledas užmestas ant sofos ar lovos erdvei suteikia papildomo švelnumo.

Shutterstock

Rožinės spalvos patalynė. Rožinė spalva miegamajame gali atrodyti itin romantiškai ir elegantiškai. Norėdami šiame kambaryje ją prisijaukinti, galite rinktis rožinės spalvos patalynę.

Shutterstock

Rožinis kilimas. Kilimas – be galo svarbus dekoro akcentas. Jis gali būti neutralus ir vientisumo įspūdį interjere padedantis sukurti elementas, arba atvirkščiai – ryškus ir akį patraukiantis, išskirtinis akcentas.

Shutterstock

Rožinis kilimas kambaryje gali tapti svarbiausiu akcentu.

Šviežios gėlės. Jeigu nenorite investuoti į baldus bei aksesuarus, bet norite išbandyti šią spalvą savo namuose, tai galite padaryti puošdami namus rožinės spalvos gėlių puokštėmis.

Shutterstock

Paruošta pagal Dekorama.lt informaciją.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis