492 kv.m namas, pro kurio langus atsiveria nuostabus Ramiojo vandenyno vaizdas

Garsus modelis Cindy Crawford ir jos vyras verslininkas Rande Gerber neseniai pardavė savo prabangų namą Malibu paplūdimyje už 39 mln. eurų.

Mada ir jos naujienomis besidomintys puikiai žino, kad C. Crawford turi išskirtinį stiliaus pajautimą, tačiau mažiau kam yra žinoma, kad žymus modelis lygiai taip pat gerai jaučiasi ir interjero dekoratorės amplua. Šį 492 kv.m būstą pora su dviem savo vaikais įsigijo 2015 metais ir per kelis gyvenimo metus jame jie namą visiškai renovavo ir įsirengė interjerą pagal savo estetinį pajautimą.

1944 metais pastatytas namas yra įsikūręs įstabaus grožio vietoje – garsenybių pamėgtame Malibu paplūdimyje. Būstą sudaro šie pagrindiniai kambariai: keturi miegamieji, penkios vonios, atviro išplanavimo virtuvės, valgomojo ir svetainės kambarys, pramogoms skirta erdvė. Čia taip pat yra erdvus garažas, kuriame telpa trys mašinos.

Vida Press

Namas stovi 1,3 hektarų sklype, iš kurio atsiveria įstabūs paplūdimio ir Ramiojo vandenyno vaizdai. Būstą supančioje aplinkoje yra išsidėstę: baseinas, terasa, lauko valgomasis, laužavietė, teniso kortai.

Interjere vyrauja natūralumo tema, kuri žaviai sujungia vaizdą pro langą su namų vidumi. Pagrindinės interjerą vienijančios detalės – šilto atspalvio mediena, kuri kuria jaukumo įspūdį, baltos spalvos akcentai, kurie asocijuojasi su šviesumu ir lengvumu ir neutrali paletė, kuri sudaro žemiškumo įspūdį. Taip pat svarbų vaidmenį čia atlieka milžiniški langai ir pro juos atsiveriantis peizažas.

Galima išskirti keletą svarbių natūralumo temą papildančių akcentų. Natūralumo tema virtuvėje yra atskleidžiama per skulptūriškas pusbario kėdes prie virtuvės salos. Valgomojo svarbiausias akcentas – kietmedžio stalas.

Vida Press

Svetainėje akį patraukia dekoratyvios mėlynos pagalvėlės, kurios atkartoja vandenyno mėlynumą. Tėvų miegamajame vienas svarbiausių interjero elementų – pintas, išskirtine tekstūra pasižymintis staliukas. O pagrindinis vonios kambarys atrodo kaip prabangus spa. Ir visa tai - dėl pasirinktų medinės apdailos akcentų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis