Paprastos fengšui gudrybės, kurias galite pritaikyti iškart

Nebūtina „pradėti naujo gyvenimo nuo pirmadienio“ arba „nuo sausio 1“ – šiandien pat galite skirti kelias minutes paprastoms fengšui gudrybėms, kurios paskatins pokyčius jūsų gyvenime.

1. Darbo stalą pastatykite taip, kad matytumėte įėjimą

Jei žmogus nemato išėjimo bet kurią akimirką – ar jis skristų lėktuvu, ar sėdėtų darbo vietoje – jis gali prarasti energetinę ramybę. Anksčiau buvo manoma, kad taip mes būname pasiruošę galimam užpuolimui. Šiandien tai labiau asocijuojasi su galimybe kontroliuoti situaciją ir savo gyvenimą.
Jei stalo perstatyti neįmanoma, pastatykite ant jo nedidelį veidrodėlį, kuriame atsispindi durys.

2. Įneškite šilumos į darbo kabinetą

Daugumoje biurų naudojamas šaltas fluorescencinis apšvietimas, o stalai pagaminti iš metalo ir plastiko. Kompensuokite tai kambariniais augalais ir šiltų geltonų atspalvių daiktais, kurie suteiks šaltai, dirbtinei biuro atmosferai gyvumo ir jaukumo. Gamtoje vyrauja tobula pusiausvyra ir žmogus instinktyviai jos siekia net ir gyvendamas nuolat skubančiame didmiestyje.

3. Jokių elektroninių įrenginių miegamajame

Gydytojai ir fengšui specialistai vienbalsiai sutaria – elektroninių prietaisų miegamajame neturi būti, ypač jei kankina miego problemos. Elektroninių įrenginių, net ir tokių nedidelių kaip išmanieji telefonai, energetika sutrikdo žmogaus energijos lauką. O miegamasis turi būti vieta, skirta pailsėti nuo visko ir pasikrauti naujų jėgų.

4. Susitvarkykite erdvę po lova

Jei metų metus ignoravote šią vietą ir nė karto ten nežvilgtelėjote, atėjo laikas ją susitvarkyti iš pagrindų – kad energija galėtų laisvai cirkuliuoti. Jei jums būtina ten laikyti daiktus (pavyzdžiui, specialiuose stalčiuose ar dėžėse), tai turėtų būti tik minkšti daiktai, pavyzdžiui, patalynė.

Shutterstock

5. Viryklė turi būti tobulai švari

Viryklė, krosnis arba židinys fengšui filosofijoje yra klestėjimo simbolis ir viena iš svarbiausių vietų namuose. Todėl ji visada turi būti sutvarkyta – ir pati viryklė, ir aplink ją turi būti švaru, ji turi nepriekaištingai veikti: turi degti visi degikliai ir net orkaitės lemputė.

6. Darnūs santykiai priklauso nuo suderintų spintelių

Jei įmanoma, pasirūpinkite, kad abi spintelės prie lovos arba naktiniai staleliai būtų vienodos formos, dydžio ir aukščio, nes erdvė prie lovos turi poveikį kiekvienam asmeniui, miegančiam lovoje. Todėl jei vienoje lovos pusėje didžiulė spinta, o kitoje – naktinis stalelis, toks disbalansas gali atsispindėti ir santykiuose.

Shutterstock

7. Įžiebkite santykius naudodami dvi žvakes

Žvakės – ugnies simbolis, taip pat energetinės įkrovos instrumentas. Žvakių naudojimas dviejų žmonių bendravimo srityje gali būti veiksmingas tik tuomet, jei žvakės taip pat dvi.

8. Prieškambaris turi būti tvarkingas ir kviečiantis

Lauko durys turi visiškai atsidaryti, niekas joms neturi kliudyti, prieškambaryje ir už durų turi visada būti švaru, nes būtent pro lauko duris į žmonių gyvenimą įeina naujos galimybės. Kadangi tai pirma vieta namuose, ji turi būti švari ir erdvi, kad niekas netrukdytų cirkuliuoti energijai. Patartina įsigyti durų kilimėlį su svetingu užrašu arba piešiniu – pakvieskite į namus sėkmę ir galimybes.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis