Sudėtis:
Tešlos šaukšteliai;
3 sūriai lygiomis dalimis:
Kietasis sūris;
Varškės sūris arba varškė (geriau gaminta namuose, kad nebūtų rūgšti);
Mocarelos sūris;
1 arb. šaukštelis smulkintų saulėje džiovintų pomidorų;
Krapai;
Druska, pipirai - pagal skonį;
Majonezas.
Paruošimas:
Visus sūrius sutarkuoti smulkia trintuve (smulkesnė nei burokinė, bet ne tokia smulkia, kurios reikia ruošiant bulves cepelinams). Įdėti sukapotus krapus, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, majonezą, pagal skonį įberti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti. Gautą mišrainę dėti į jau paruoštus tešlos šaukštelius ir patiekti. Skanaus!