Penki būdai pertvarkyti savo namus

Kaip reikėtų pakeisti namų mikroklimatą ir energiją, kol laukiate klimato pokyčių už namų sienų? Štai keli patarimai, padėsiantys suteikti jūsų namui ir gyvenimui šviežios energijos. Esame tikri, kad jei jais vadovausitės, pastebėsite, kad vidiniai pokyčiai atspindės naujas galimybes, kurios pasirodys jūsų gyvenime išorėje.

Vienu metu – vienas žingsnis

Jei mintis apie visų namų tvarkymą atrodo baisi, tuomet nuspręskite, nuo kurio kambario pradėsite. Vienu metu imkitės tik vieno kambario, vieno kampo. Galbūt užtruksite net ne dienas, o savaites, bet juk tai nieko tokio. Jei turite tik valandą laiko, darykite tiek, kiek spėsite per valandą. Nesvarbu, kiek laiko tai užtruks, gal ir tris mėnesius, bet trys mėnesiai praeis, nesvarbu, ar valysite savo namus, ar ne. Taigi pradėkite dabar.

Mažiau daiktų

Jei kažko nenaudojote per pastaruosius šešis mėnesius arba daugiausia metus, tuomet to atsikratykite. Kiekvienas daiktas užima vietą, ir mes kalbame ne tik apie fizinę vietą, o taip pat ir apie emocinę, dvasinę, energetinę vietą. Jei jūsų namas ar butas užgrūstas galybe šlamšto, veikiausiai jūs iš tų žmonių, turinčių labai daug vidinio triukšmo. O tai dažnai reiškia, kad tuomet lieka mažiau erdvės naujoms, kūrybingoms idėjoms.

Pamatysite, jei atsikratysite šiek tiek savo daiktų, jūsų protas taip pat išlaisvės, tapsite produktyvesni.

Garažas

Išvalę savo erdvę, išneškite visus nereikalingus daiktus iš namų. Bet nepaslėpkite jų toje vietoje, kur negalite matyti, t.y. garaže ar sandėliuke. Net jei garažas toliau nuo namų, daiktai vis dėlto bus jūsų, taigi išvalykite ir tą erdvę. Jei dėl daikto nesate tikri, atiduokite jį labdarai. Jums palengvės žinant, kad kažkam jis pravers.

Suteikite namams naujos energijos

Perdažykite sienas, kad namai atrodytų šviežiai ir įgautų naujos energijos. Jei būstą nuomojatės ir manote, kad tai šeimininko pareiga, tuomet paprašykite jo. Jei jis nesutiks, dažykite patys, net jei tai jo atsakomybė. Jūs darote tai sau, norėdami judėti į priekį.

Pradėkite dabar

Susirašykite viską, ką namie reikia padaryti. Gal pataisyti spintelę, gal duris. O gal norite nupirkti naujus lovos užtiesalus. Dabar pats laikas visa tai padaryti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis