Megztas viešbučio kambarys

Britų susidomėjimas mezgimu nemažėja. To įrodymas - neseniai duris atvėręs pirmasis Britanijoje “megztas” viešbučio kambarys.

Dar visai neseniai mezgimas buvo laikomas močiučių laisvalaikio leidimo būdu, tačiau dabar tai - populiarus jaunų ir madingų žmonių hobis. Pasisėdėjimus kavinėse pakeitė mezgimo būreliai, o šalies gatvėse išpopuliarėjo “partizaninis mezgimas” - nauja “graffiti” rūšis, kuomet visuomeninės erdvės (pastatai, paminklai, medžiai) išpuošiami rankų darbo mezginiais. Mezgimas tampa toks pat populiarus, kaip ir kitas naujas britų “retro hobis” - pyragų kepimas.

Nuo mados neatsilieka ir įdomiu kičo stiliaus interjeru garsėjantis Braitono viešbutis “Pelirocco”, kuris sumanė savo klientams pasiūlyti dar vieną smagią nakvynės idėją - megztą kambarį. Vietinė menininkė Kate Jenkins numezgė ne tik užuolaidas, lovos užtiesalą, telefoną, dantų pastą ir šepetelį, bet ir tradicinius britų “pusryčius” - keptus kiaušinius su šonine ir pupelėmis. Šis kambarys, kaip ir visi kiti viešbučio kambariai, turi savo pavadinimą - “Do Knit Disturb”.


Zachary Culpin nuotr. /Solentnews.biz.

Tiesa, šis kambarys - vienvietis. Ir nors porelės mieliau renkasi aistrą kurstantį “Play Room” su veidrodžiu virš lovos arba “Pin Up Parlour”, kurį įkvėpė britų aktorė ir sekso simbolis Diana Dors, tie, kas vertina naujoves ir jaukumą (arba turi vilnos fetišą), neras geresnio kambario nei megztasis “Do Knit Disturb”.


Zachary Culpin nuotr. /Solentnews.biz.


Zachary Culpin nuotr. /Solentnews.biz.

Mezgimas - tai naujasis rokenrolas. Kas toliau - kambarys iš tešlos ir šokolado?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis