Namų interjerą dekoruokite nuotraukomis

Vaizdas pasako daugiau nei tūkstantis žodžių. Sieną puošiančios nuotraukos perteikia milijoną emocijų, atspalvių ir nuotaikų. Įrėmintas meno kūrinys nėra tik aksesuaras, pridengiantis plikas sienas; jis atspindi jūsų asmenybę ir veikia jūsų nuotaiką.

Štai keli patarimai, kaip nuotraukomis dekoruoti namų interjerą:
Nuotraukų pasirinkimas priklausys nuo to, kokį kambarį dekoruosite. Miegamajame kabinsite vienokias, biure, vaiko kambaryje ar svetainėje - kitokias. Nuotraukos turi atspindėti kambario nuotaiką ir sustiprinti jūsų emocijas.

Jei kambaryje jau kabo keli paveikslai, nuotraukos turės derėti prie jų. Jei sienos plikos, sugalvokite temą ir duokite laisvę fantazijai. Pavyzdžiui, galite rinktis ekologijos temą (gamtos vaizdai ir daug žalių atspalvių), bandyti kurti romantišką nuotaiką (raudona spalva) ar išplėtoti bet kokią kitą jums patinkančią idėją.

Visi namai yra skirtingi, todėl svarbu išsiaiškinti, kokios nuotraukos ir kokie rėmeliai labiausiai derės jūsiškiuose. Dažniausiai žmonės paveikslus ar nuotraukas kabina ant sienos virš sofos, bet jūs galite jais papuošti ir, pavyzdžiui, ilgą koridorių.

Horizontaliai sukabintos nuotraukos atrodo nepretenzingai ir tarsi pailgina sieną, vertikaliai – suteikia oficialumo, solidumo ir vizualiai paaukština lubas. Jas galima kabinti įstrižai, simetriškai ir asimetriškai – viskas priklauso nuo to, kokio įspūdžio siekiate.

Priderinkite tinkamą apšvietimą. Vienas svarbiausių dalykų dekoruojant interjerą nuotraukomis ar paveikslais – tai pritaikyti tobulą apšvietimą, kuris išryškintų meno kūrinio privalumus ir kambario grožį. Pasirūpinkite, kad nuotraukos nekabėtų saulėje, o rėmeliai nepasidengtų dulkėmis.

Geriausia, jei rėmų ir sienų spalvos bus kontrastingų spalvų. Rėmeliai gali būti skirtingi, svarbu, kad derėtų jų stiliai.

Dekoravimas nuotraukomis yra nuostabus būdas suteikti namams individualumo. Jos parodo, kad čia gyvenate JŪS, kad jums rūpi jūsų aplinka. Nuotraukos – tai ne tik puiki interjero puošmena, bet ir prisiminimai, kurie niekada neblėsta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis