Įžymybių namai: kaip gyvena Celine Dion

Prabangi vila Floridoje su keliais baseinais, o tiksliau - visu vandens parku. Tai dainininkės Celine Dion ir jos vyro Rene Angelil apartamentai.

Būti vaiku Floridoje reiškia tai, kad plaukioti išmokstama anksčiau negu vaikščioti. Dauguma Floridos gyventojų prie savo namų turi baseinus, kadangi čia galima maudytis lauke ištisus metus. Tačiau būti Celine Dion ir René Angélilio vaiku reiškia tai, kad gausite pilną Willy Wonkos ir Steveno Spielbergo futuristinių baseinų ir žaidimo aikštelių kombinaciją.

Ramų C. Dion namų vandens parką keturi tilteliai jungia į H raidės konfigūraciją. Viduryje iškilęs kelių aukštų bokštelis su vinguriuojančia vandens čiuožykla. Pridėję seklų baseiną vaikams, ilgą baseiną prie Atlanto vandenyno ir dar vieną baseiną prie namų, galite atšaukti kelionę į „Jūrų pasaulį“. Jei „Jūrų pasaulyje“ gyvena orka, tai Celine savo kieme turi visą Atlanto vandenyną, kuris skirtas tam atvejui, jei René Charlesui ir dvyniams Eddy bei Nelsonui atsibostų pliuškentis baseinuose. Kieme taip pat įrengtas teniso kortas, krepšinio ir kriketo aikštelės bei žaidimų pilis su čiuožyklomis. Šalia namų žaliuoja daugiau kaip 250 palmių.

Daugiau kaip 20 mln. dolerių (52 mln. litų) kainavę namai, pastatyti 2010 metais, tėra baltos spalvos Bermudų stiliaus pastatas, turintis beveik 930 kv. m gyvenamo ploto maždaug 2,4 ha Jupiterio saloje Floridoje. Pagrindiniame name yra 8 kambariai ir darbo biuras prie paplūdimio. Iš viso C. Dion valdas sudaro 6 pastatai, tarp jų trys atskiri svečių namai, daugybė aštuonkampių bokštelių ir išvaizdi balta tvora su bugenvilijomis ir amžinai žaliuojančiais augalais.

Per pastaruosius dešimt metų Celine ir Rene turėjo namus Palm Byč Gardense ir Jupiterio Admirolų įlankoje (Admirals Cove). Pardavę namus Admirolų įlankoje, jie įsikūrė Jacko Nicklauso „Lokio klubo“ (Bears club) teritorijoje, bet galiausiai apsistojo Jupiterio saloje. Pasak vieno kaimyno, Celine norėjo pasistatyti muzikos įrašų studiją, tačiau miesto valdžia nedavė tam leidimo – Jupiterio saloje draudžiama statyti darbui skirtus objektus.

Celine taip pat moka baudas miesto savivaldybei už didelį vandens sunaudojimą, nepaisant to, kad iš šešių šulinių gauna 29,5 tūkst. kubinių metrų vandens, cirkuliuojančio trijuose baseinuose. Be to, kaimynai skundžiasi, kad iš jos namų dažnai sklinda triukšmas. Tačiau jei Celine ir Rene nepatiks taisyklės, jie nepabūgs išsikelti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis