Namų dekoravimas gyvūnų kailių raštais

Daugybei žmonių patinka gyvūnų odos ir kailio raštai, pavyzdžiui, gepardo, leopardo, zebro, tigro kailio imitacijos. Didžiausia dekoravimo šiais raštais klaida yra nesaikingumas.

Patarimas – naudoti tik vieną raštą ir juo dekoruoti tik vieną objektą. Štai keletas patarimų, kaip dekoruoti namus gyvūnų kailio raštais, kad jie atrodytų jaukūs ir stilingi, o ne primintų zoologijos sodo suvenyrų parduotuvę.

Smagi interjero detalė yra gyvūnų kailio raštais marginti kilimai ar kilimėliai. Juos galima pritaikyti įvairaus stiliaus namuose. Jei nuspręsite papuošti kambarį tokiu kilimėliu, tebūnie tai vienintelis gyvūnų raštais margintas aksesuaras. Pasirūpinkite, kad kambaryje būtų kuo mažiau kitais raštais margintų daiktų.

Puikiai atrodys gyvūno kailio imitacija apmušta otomanė. Nesistenkite prie jos priderinti dar vieno ar kelių panašiai dekoruotų baldų. Šiuo atveju mažiau yra daugiau.

Kad kambarys atrodytų įdomiau, kailio imitacija galite apmušti kampe stovinčią kėdę. Ji gražiausiai atrodys tarp tamsių vienspalvių baldų.

Dar viena idėja – dirbtinio kailio pagalvėlė ar pledas. Vaikams patiks minkštas sėdmaišis ar didžiulė kailinė pagalvė, ant kurios galima susirangyti žiūrint televizorių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis