Nematomas dušo padėklas

Šiuolaikinės interjero tendencijos vis aiškiau įvardina, kad vonios kambarys nebėra uždara izoliuota erdvė. Moderniuose interjeruose ribos tarp vonios kambario ir kitų namų zonų, pirmiausia miegamojo, vis drąsiau ir dažniau trinamos. Vis labiau populiarėja ir atviro išplanavimo vonios kambariai, kuriuose vonios ir dušo zonos nebeturi aiškių ir griežtai apibrėžtų ribų.

Tokios koncepcijos dušo zonose nepamainomi yra plieniniai dušo padėklai. Vieni didžiausių jų privalumų prieš trapą – higieniškumas, lengva priežiūra, tvirtumas ir patvarumas. Grindyse sumontuoti plokšti plieniniai dušo padėklai praktiškai susilieja su horizontaliu paviršiumi. Interjero specialistai pripažįsta, jog tai ne tik gerokai estetiškesnis, bet ir ergonomiškas interjero sprendimas.

Iki šiol plieninį dušo padėklą išduodavo tik horizontaliame paviršiuje sumontuota vandens nutekėjimui skirta anga ir jo spalva.

Didžiausia pasaulyje plieninių vonių ir dušo padėklų kompanija vokiečių „Kaldewei“ su nauju dušo padėklo modeliu „Xetis“, rodos, nusprendė dušo padėklą apskritai padaryti nematomą.

Kitaip nei tradiciniuose padėkluose, vandens nutekėjimo anga ir sifonas montuojamas ne horizontalioje, bet vertikalioje plokštumoje. Šis unikalus technologinis ir dizaino sprendimas architektams ir interjero dizaineriams atveria visiškai naujas interjero projektavimo galimybes.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis