Siųsk savo būsto nuotrauką ir laimėk intejero dizainerio konsultaciją!

Jūsų butas nė iš tolo nebeprimena tokio, kokiame norėtumėte gyventi? Įvardinant vienu žodžiu – košmaras. Jei jaučiate, kad būstui reikalingos permainos, į pagalbą ateina puslapis Manonamai.lt

Nuo gegužės 6 d. iki gegužės 20 d. Manonamai.lt Facebook puslapyje siųskite žinutę (arba paštu manonamai@delfi.lt) su namų erdvės nuotrauka, kurioje atsiskleistų, kad būtent Jūsų būstui būtinos skubios permainos.

Interjero dizaineriai broliai R. ir D. Timofejevai atsirinks vieną iš trijų daugiausiai like surinkusių nuotraukų, o būsto šeimininkui bus suteikta žodinė konsultacija suderintu laiku, kuri apims visą būstą: apšvietimą, dekorą, interjero stilių, baldų išdėstymą, išplanavimą.

Pažintis su dizaineriais

„Interjeruose reikia gyventi – tai gyvas organizmas“, – teigia dizaineriai Romanas ir Dmitrijus Timofejevai. Dvynių nuomone, labai keista, kai sukūrus interjerą nebepakeičiama net vazos vieta. Juk namai – tai erdvė, kuri turi keistis kartu su šeimininku, atpindėti išgyventas emocijas, natūraliai įsilietų spalvingi prisiminimai.

Tad natūralu, jog žmonės nuolat nori pokyčių savo namuose. Tiesa, kartais jie tiesiog jau būna būtini. „Būtent tokį žmogų mes ir pasirinksime“, – teigia broliai.

Interjero dizaineriai pripažįsta, jog imantis permainų namuose labai svarbu iš pat pradžių aptarti biudžetą. Kitaip, jau bevykdant projektą gali tekti jį sustabdyti, nes šeimininkai pritrūks lėšų.

Kitas svarbus veiksnys, kad interjero dizaineriai būtų nepriklausomi, nesusiję su statybų ar baldų įmonėmis, nes kitaip klientui gali atrodyti, kad bandomi patenkinti ne jo, o dizainerių interesai, vykdomi karteliniai mainai“, – namų kūrimo subtilumus atskleidžia vyrai.

Šįkart dizaineriai biudžetų nesudarinės, jie suteiks žodinę konsultaciją, kuri padės žmonėms atrasti sprendimų, kaip atsinaujinti interjerą, realiai įvertinant savo pajamas.

Šiuo metu broliai projektuoja ne tik Lietuvoje, bet ir Lenkijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Gruzijoje, Vokietijoje. Nors Vilnius yra jų namai, neatmeta galimybės kada nors persikraustyti ir į kitą valstybę. Be profesinės veiklos, broliai dar yra žinomi kaip grupė „Timohi“, išgarsėjusi televizijos ir bardų renginių pagalba.

R. ir D. Timofejevų darbai:

Kilus klausimams rašykite: manonamai@delfi.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis