Nauja interneto parduotuvė www.e-eternit.lt padės projektuojant namo stogą ir fasadą

Pluoštinio cemento banguotų lakštų gamintoja UAB „Eternit Baltic“ pirmoji Baltijos šalių rinkoje įkūrė interneto parduotuvę, kurioje pirkėjams teikiamos nemokamos stogo ir fasado projektavimo, komplektavimo ir pristatymo į namus paslaugos.

Dauguma interneto pardavėjų vilioja klientus siūlydami produktus įsigyti mažesne, negu įprastoje parduotuvėje, kaina. „Eternit Baltic“ pasirinko kitą kelią – tiekia pirkėjams ne atskiras statybines medžiagas, tačiau pagal užsakovo poreikius interneto parduotuvėje sudarytą statybų sąmatą ir sukurtą projektą.

„Eiliniam pirkėjui sunku išsirinkti tinkamiausią stogo ir fasado dangą, pasidaryti projektą, sukomplektuoti visas būtinas detales ir teisingai jas suskaičiuot. Žinodami tai, nusprendėme pasiūlyti pirkėjams galimybę patiems nemokamai susikurti individualaus namo stogo ir fasado apdailos sprendimą mūsų interneto parduotuvėje“, - el.parduotuvės sukūrimo idėją aiškina Gediminas Vaitkevičius, UAB „Eternit Baltic“ direktorius.

Anot jo, „Eternit Baltic“ interneto parduotuvėje www.e-eternit.lt įdiegta virtuali 3D namo stogo ir fasado medžiagų skaičiuoklė, leidžianti individualiam vartotojui nesudėtingai išsirinkti reikiamas medžiagas – pluoštinio cemento banguotus lakštus ir fasado dailylentes, tvirtinimo varžtus, kraigų gaubtus, vėjalentes, stogo pakalas, difuzines plėveles.

Didžioji dalis „Eternit Baltic“ gaminamų pluoštinio cemento banguotųjų lakštų ir cementinių dailenčių plokščių vietinėje rinkoje parduodama individualių namų modernizavimui, siekiant padidinti jų energinį efektyvumą.

Pasak G. Vaitkevičiaus, renovavimo projektams arba naujai statybai būtina kvalifikuotų specialistų pagalba, nes užsakovai dažniausiai neturi pakankamai žinių tinkamai pasirinkti ir sukomplektuoti medžiagas projektui.

Individualūs užsakovai, taupydami lėšas projektavimui ir statybų priežiūrai, viską patiki statybininkams, kurie dažnai nepraleidžia progos nesąžiningai pasipelnyti, prirašydami papildomų nemotyvuotų išlaidų. Tokiais atvejais užsakovai ne sutaupo, o praranda lėšų, nukenčia pastato kokybė ir medžiagų gamintojo reputacija.

„Pasiūlę virtualią sąmatų sudarymo ir projektavimo paslaugą mūsų interneto parduotuvėje padedame užsakovams suvaldyti statybų procesą ir sutaupyti,“ - sako G.Vaitkevičius.

Įprastoje interneto parduotuvėje prekių pristatymas yra mokamas, o „Eternit Baltic“ interneto parduotuvėje įsigijusiems ne mažiau vieno padėklo prekių, pirkėjui jos atvežamos į namus ir iškraunamos nemokamai.

Perkant „Eternit Baltic" parduotuvėje www.e-eternit.lt už prekes galima atsiskaityti elektronine bankininkyste naudojantis populiariausiomis elektroninės bankininkystės sistemomis: Swedbank, SEB, DNB, Šiaulių bankas, Citadele, Nordea, Danske Bank, Medicinos bankas. Apmokėti už prekes galima ir įprastu pavedinimu į „Eternit Baltic” sąskaitą.

Užsakymo nr.: PT_61334037

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis