Tualeto valymas: atsisakykite įprastų valiklių

Tualeto valymas – vienas nemaloniausių namų ruošos darbų, kurį reikia atlikti du-tris kartus per savaitę. Tačiau šiam veiksmui galima panaudoti tam neįprastų priemonių, kurios nustebins maloniu rezultatu. Išbandykite žemiau išvardytas valymo priemones, pasitelkę tualetinį šepetį ir džiaukitės švara.

Soda. Tai pirminė pagalbos priemonė tiems, kurie vengia cheminių valiklių. Valykite unitazo paviršių su soda, nepamirškite šiltesnio vandens ir šiurkščios kempinėlės. Tuomet pasinaudokite actu tam, kad viskas suputotų. Palaukę kelias minutes, išvysite natrio acetato druską. Ji skaido riebalus. Tuomet antrą kartą išvalykite unitazą šiuo junginiu ir nepamirškite nuplauti vandeniu.

Actas. Iš pradžių problemines vietas pamuiluokite, tuomet papurkškite actu ir nugrandykite. Acto esencija ypač pravarti, jei unitaze susikaupė kalkių ir šlapimo nuosėdų. Tuomet galite tiesiog pamirkyti tualetinį popierių acte ir palaikyti ant erzinančių dėmių.

Energetiniai gėrimai. Pirmiausiai, įpilkite du puodelius pasirinkto energetinio gėrimo į tualetą ir palaukite valandą. Tuomet, su šepečiu išvalykite problemines vietas ir nuleiskite vandenį.

Kola. Supilkite visą skardinę šio gėrimo ir palaukę valandą valykite, nuleiskite vandenį ir džiaukitės spindinčiu unitazu.

Pemza. Iš pradžių pemzą pamirkykite šiltame vandenyje. Svarbu įsitikinti, jog pemzos paviršius visuomet yra šlapias, kad nesubraižytumėte unitazo paviršiaus. Tuomet, naudodami gumines pirštines, trinkite nešvarias vietas. Kai rezultatas jus tenkins, visus nešvarumus išvalykite, nuleisdami vandenį.

Spiritas. Apipurkškite dėmes spiritu, palaukite kelias minutes ir galiausiai su šepečiu, be vargo nuvalykite dėmes.

Dantų protezų valymo tabletės. Tiesiog įmeskite vieną tabletę ir luktelėkite 20 minučių, kol ištirps. Rezultatas turėtų maloniai nustebinti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis