Apsilankymas 400 kv.m viloje San Tropeze FOTO

Kiekvienas turime svajonių, kurios galbūt neišsipildys, bet padės nueiti ten, kur visai nesitikėjome. Paplūdimys la Moutte, esantis San Tropeze (Prancūzijoje) ypatingas ne tik maloniai kojas kutenančiu smėliu, bet ir netoliese esančiais namais.

Pagrindinė informacija:
Kaina: 52 mln. Lt (15 mln. eurų)
Plotas: 400 kv.m
Sklypo dydis: 8500 kv.m
Kambariai: 6
Vonios kambariai: 6

Baltic Sotheby’s International Realty

Vilą sudaro pagrindinis namas, svečių namas, garažas ir būstas personalui. Sodas, apsodintas alyvmedžiais ir šilkmedžiais, o plačiais vejos takeliais galima patekti į nedidelį vynuogyną. Autentiškas Provanso palikimas susietas su moderniais architektūriniais sprendimais. Trūksta žodžių, kokie vaizdai atsiveria nuo kalno Kapon. Kadangi namas yra pietinėje pusėje, čia visuomet saulėta ir šilta. Ši erdvė idealiai tinka poilsiui: galima mėgautis saulės voniomis, pliuškentis didžiuliame baseine ar tobulinti kūną sporto salėje.

Baltic Sotheby’s International Realty

Pagrindinį namą sudaro: salė, vyno rūsys, įrengta virtuvė, valgomasis, didžiulė svetainė su aukštomis lubomis, biblioteka, kino kambarys su vonios kambariu, kuris gali funkcionuoti kaip pirmasis miegamasis, antrasis ir trečiasis miegamieji su vonios kambariais. Pirmajame aukšte taip pat galima miegoti dižiuliame miegamajame, yra modernus vonios kambarys, svečių miegamieji su vonios kambariais.

Baltic Sotheby’s International Realty

Nors namas yra didžiuliame sklype, visuomet bus galima jaustis saugiai. Viloje ne tik įrengtos moderniausios signalizacijos ir stebėjimo sistemos, bet kartu gyvens sargas ir namų tvarkytojos.

Baltic Sotheby’s International Realty

Daugiau fotografijų galerijoje:

Už nuotraukas ir informaciją dėkojame:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis