5 patarimai, kaip išsirinkti dušo galvą

Įsirenginėjat ar keičiant vonios kambarį, svarbi kiekviena detalė. Tačiau nepelnytai užmirštama dušo galvutė.


1. Žinokite, ko ieškote.
Pirmiausiai apmąstykite biudžetą, kurį galėsite skirti dušo galvai. Tuomet kitas žingsnis – pasirinkti ar Jums reikės tik dušo galvos, ar jau metas keisti visą dušo sistemą.

2. Išsirinkite iš kokios medžiagos turi būti jūsų dušo galvutė ir jos spalvą.
Chromuotas paviršius yra populiariausias dėl kainos ir lengvos priežiūros. Galimi kiti paviršiai, tačiau jie dažniausiai yra brangesni nei chromas. Pasirinkite tai, kas neišsiskirtų iš bendro vonios interjero. Aišku, kad dušo galvutės dizainas ir paviršius turi būti priderintas prie vandens maišytuvų. Nors iš pirmo žvilgsnio taip ir neatrodo, tačiau dušo galvutė vonios kambaryje visuomet kris į akis.

Taip pat apsvarstykite, kokios funkcijos Jums reikalingiausios, kokia turėtų būti dušo srovė – norite, jog vandens lašai kristų tarsi krioklys, lietus ar primintų purkštuvo skleidžiamą srovę ar švelnų masažą.

3. Apgalvokite, kaip montuosite.
Rodos, tai elementarus klausimas, tačiau nuo dušo galvos pozicijos priklauso visos dušo sistemos išdėstymas. Fiksuota dušo galva ar galimybė ją nuimti nuo dušo sistemos ir laisvai valdyti – asmeninis Jūsų sprendimas. Galimi labai įvairūs sprendimai dušui ir voniai.

4. Ekologijos klausimas.
Tai yra ne tik mada, bet ir gyvenimo būdas. Tad natūralu, jog renkantis šią priemonę reikėtų pažiūrėti ar pasirinkta priemonė turi EcoSmart ženklą. „Hansgrohe“ produktai, kuriuose įrengta „EcoSmart“ technologija, sunaudoja iki 60 procentų mažiau vandens nei įprasti produktai, bet nesumenkina komforto. Tokiu būdu Jūs sumažinsite savo vandens ir energijos sąnaudas ir tausosite vertingus išteklius.

  

5. Kaip tvirtinsite.
Paskutinis žingsnis – kas montuos dušą. Bandysite, kaip įprasta mūsų tautiečiams, patys ar visgi kreipsitės į profesionalų pagalbą? Žinoma, galima remtis tiksliomis instrukcijomis ir bandyti perprasti gan nesunkų procesą ar išvengti šio vargo ir tiesiog išsikviesti santechniką.

„AirPower“ – daugiau malonumo, daugiau efektyvumo

Ši funkcija suteikia naujus potyrius duše. „Hansgrohe“ technologijų oro ir vandens žaismas maudynes duše pavers malonesnėmis, o taip pat ir sumažins vandens sąnaudas.
Kadangi oro, priešingai nei brangaus vandens, taupyti nereikia, „Hansgrohe“ specialistai įmonės laboratorijoje sukūrė „AirPower“ technologiją. Tai reiškia: patirti malonumą ir taupyti išteklius.

Kaip tai veikia? Principas paprastas: per „AirPower“ dušo galvos paviršių įsiurbiamas oras. Jis tikrąja žodžio prasme sumaišomas su įtekančiu vandeniu. Vienam litrui vandens tenka maždaug trys litrai oro. Tokiu būdu vandenį vartojate efektyviai.

Kokia nauda? Tokiu būdu vandenį sumaišius su oru, lašai yra švelnesni, lengvesni ir minkštesni. Jūsų kūnas iškart tai pajus: „AirPower“ dušo lietaus purslai padengs Jūsų kūną ir suteiks nenusakomą žodžiais savijautą. Be to, turėdami modelį su kelių rūšių srovėmis, galėsite pasimėgauti masažu: oru prisotinta masažinė srovė yra itin galinga ir pasižymi stimuliuojančiu poveikiu. Patirdami didesnį malonumą duše, sumažinsite vandens sąnaudas.


Hansgrohe nuotr.

Daugiau informacijos: www.hansgrohe.lt

Užsakymo nr.: PT_63260406

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis