Tinkamiausias interjeras pagal horoskopo ženklą 2014 metams

Avinai jaučia aistrą avangardui, Jautis mėgsta daugiafunkcius baldus, o Dvyniai mėgsta permainas namų erdvėje. Kokias permainas Jūsų interjere numato žvaigždės 2014 metais?

Šio ženklo atstovai yra dinamiški ir ryžtingi. Avinai labai greitai imasi naujos veiklos, mėgsta iššūkius, tačiau greitai praranda susidomėjimą. Todėl Avinai turi paprastą, gerai suplanuotą erdvę, kuri atspindi jų gyvybingumą. Drąsi asmenybė pirmenybę teikia minimalistiniam stiliui, todėl neapkrauna lentynų nereikalingomis smulkmenomis. Mėgstamiausios spalvos – visa ugnies paletė, pavyzdžiui, raudona, oranžinė ir geltona.

Linksmas ir jausmingas Jautis vertina interjerą, kuriame dominuoja komfortas ir prabanga. Šio ženklo atstovai yra gana konservyvūs, todėl pokyčių namuose nemėgsta. Antikvariniai baldai, minkšti audiniai, aukščiausios klasės garso sistema, šviežios gėlės – tai akcentai, kuriuos rasite kiekvieno Jaučio svajonių namuose. Mėgstamiausios spalvos – žali, žemės tonai, švelnūs rožiniai atspalviai.

Dvyniai moka puikiai prisitaikyti, todėl gerai jaučiasi tiek palapinėje, tiek prabangiame viešbutyje. Šio ženklo atstovai be galo mėgsta bendrauti, todėl svarbiausia namų erdvė yra svetainė. Svetainės baldai yra kruopščiai išdėstyti taip, kad netrukdytų pokalbyje ar diskusijoje dalyvauti visiems esantiems patalpoje. Dvyniai mėgsta modernų stilių, kuriame vyrauja paprastos formos ir metalo apdaila. Mėgstamiausios spalvos – geltona, žalia, mėlyna.

Švelniems ir jautriems vėžiams labai svarbus namų jaukumas, todėl šiai erdvei skiria itin daug dėmesio. Vėžys mėgsta savo aplinką apsupti sentimentaliais daiktais. Šio ženklo savininkų namuose tvyro stilių harmonija ir dominuoja šilti atspalviai. Minkšti krėslai, prabangios pagalvėlės ir jauki virtuvė – visa tai rasite Vėžio namuose. Mėgstamiausios spalvos – žemės, pieno baltumo ir sidabro atspalviai.

Liūtas mėgsta didžiuotis savo gražiai įrengtais namais. Jis myli elegantiškas dekoro detales, egzotiškus aksesuarus, dekoratyvinį apšvietimą ir veidrodžius. Liūto svajonių virtuvėje turi būti sala, prie kurios jis gali jaustis tarsi profesionalus šefas. Kita erdvė, kurioje Liūtai praleidžia daug laiko – miegamasis, todėl šios erdvės įrengimui skiriama daug dėmesio. Mėgstamiausios spalvos yra oranžinė, raudona, geltona ir violetinė.

Skrupulinga ir organizuota Mergelė negali pakęsti netvarkos ir skiria ypatingą dėmesį detalėms. Mergelėms patinka senoviniai baldai, ypač iš šviesaus medžio ar stiklo. Sutelkdama dėmesį į detales, Mergelė renkasi baldus pagal jų daugiafunkciškumą ir praktiškumą. Mėgstamiausios spalvos – mėlyna, gelsvai žalia arba grietinėlės.

Viskas Svarstyklės namuose yra gerai apgalvota ir harmoningas. Labiau patinka tradicinis interjero stilius, kuriame rasite simetriškai išdėstytų žibintų, veidrodžių, paveikslų ir vazų. Svarstyklės pirmenybę teikia didelėms, atviroms erdvėms. Šio ženklo atstovų namai atrodo meniški, bet jaukūs. Mėgstamiausios spalvos – pieno baltumo, opalo, melsvi atspalviai.

Šio ženklo atstovams namai yra slėptuvė nuo išorinio pasaulio, kuri saugo jų privatumą. Skorpionai kruopščiai renkasi aksesuarus, mėgsta natūralizmą. Namuose vyrauja prabangios tekstūros audiniai, pavyzdžiui, aksomo, šilko ar odos. Vonios kambaryje greičiausiai rasite marmuro ir daug veidrodžių. Mėgstamiausios spalvos – raudona, oranžinė, bordo ir juoda.

Šaulys mėgsta leisti laiką su šeima ir draugais, todėl renkasi erdvių neatskiriančius baldus. Šaulio namuose rasite daug suvenyrų iš įvairiausių pasaulio šalių, kurias jis aplankė. Namuose vyrauja eklektiškas stilius. Šeimos nuotraukos, patogios pagalvėlės ir stalo žaidimai sukuria harmoniją ir jaukumą. Mėgstamiausios spalvos – violetinė, turkio ir mėlyna.

Atsakingas ir drausmingas Ožiaragis yra labai žemiškas zodiako ženklas. Jo namuose dominuoja kieti baldai, kurių paviršiai iš medžio arba odos. Komforto jausmą Ožiaragiai kuria pasitelkdami minkštas pagalvėles bei rytietiškus kilimus, kurie suteikia namams jaukumo. Šio ženklo atstovams svarbus virtuvės funkcionalumas, todėl ją įrenginėja ypač kruopščiai. Mėgstamiausios spalvos – tamsūs žemės tonai, asfalto pilkuma, miško žalia.

Nepriklausomas ir tradicijų nepaisantis Vandenis mėgsta pažangiausius dizaino ir stiliaus sprendimus visame namų interjere. Modernius baldus papildo naujausia aukštųjų technologijų įranga. Šio ženklo atstovą įkvėpia viskas kas yra nauja ir nematyta kituose namuose. Dažnai interjero akcentais tampa metaliniai baldai ar aksesuarai. Mėgstamiausios spalvos – violetinė arba žydra.

Intuityvios ir jautrios Žuvys nebijo maišyti skirtingų stilių. Žuvims namai yra vieta, kurioje jos gali išreikšti savo kūrybiškumą. Žuvys nekenčia jaustis esančios mažoje erdvėje, todėl joms reikia didelių langų, kurie praleidžia daug šviesos. Šio zodiako ženklo atstovų namuose gausu gražių statulėlių, suvenyrų, kurie puikiai dera tarpusavyje. Mėgstamiausios spalvos – visi mėlyni ir žali atspalviai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis