Horoskopas jūsų namams: ką vertėtų pakeisti žaliojo medinio arklio metais

Iš kur staiga ateina poreikis keisti aplinką, pertvarkyti namus, suteikti daugiau jaukumo mus supantiems daiktams? Atsakymas būtų daugiaprasmis – net ir dangaus kūnai, lemiantys mūsų likimus, čia taria savo žodį...

Avinas (03 21–04 20)

Pirmąją metų pusę jums svarbu susikurti tvirtą pagrindą po kojomis. Laimės tie, kurie neieškos laimės svetur, o stengsis rasti savo vietą tėvynėje. Namų erdvė, kurioje Žirgo metais gali geriausiai pasireikšti jūsų kūrybiniai sugebėjimai – tai vaikų kambarys. Beje, nepritrūksite įdomių sumanymų ir dekoruodami visą būstą. Jums reikėtų įsirengti kampelį, kur galėtumėte užsiimti mėgstama veikla.

Jautis (04 21–05 21)

Pirmąją Žirgo metų pusę mielai bendrausite, leisitės į trumpas keliones. Gali šauti mintis keisti gyvenamąją vietą. Nusprendę tai daryti neskubėsite tuoj pat apsispręsti, mat jums patiks pats naujo būsto paieškos procesas. Tačiau jis neturėtų užsitęsti, nes antrąjį pusmetį jums bus svarbu įsikurti taip, kad namus drąsiai galėtumėte pavadinti savo tvirtove. Juos dekoruodami nevenkite įvairių žalios atspalvių.

Dvyniai (05 22–06 21)

Aktyvusis gyvenimo tarpsnis jums prasidės tik vidurvasarį, tad iki tol turėsite gražaus laiko jaukiau įsikurti namuose. Reik manyti, kad jusite poreikį dažniau sukinėtis virtuvėje, tad neapsiriksite, skyrę daugiau dėmesio šiai namų erdvei. Kuo patogiau joje bus išdėstyti visi puodai ir įrankiai, tuo maloniau bus gaminti sveiką maistą, tokį svarbų jums Žirgo metais.

Vėžys (06 22–07 23)

Pirmoji Žirgo metų pusė jums – saviraiškos laikotarpis. Tuo metu verta pertvarkyti savo būstą taip, kad jis geriau atspindėtų jūsų individualybę. Nebijokite pasirodyti senamadiški, radę vietos artimųjų nuotraukoms ar širdžiai mieliems daikčiukams, primenančiais gražiausias gyvenimo akimirkas. O antrąjį pusmetį sustiprėjęs gebėjimas protingai elgtis su pinigais leis įsigyti geros kokybės baldų.

Liūtas (07 24–08 23)

Iki metų vidurio jums bus svarbu turėti tokį kampelį, kuriame galėtumėte niekieno netrukdomi pailsėti po dienos darbų ar paskaityti gerą knygą. Puiku, jeigu jį puoš atpalaiduojamu poveikiu pasižymintys augalai, kad ir viksvameldis ar pelargonija. Antrąją metų pusę verta atminti, kad teatras prasideda nuo rūbinės, o namai – nuo prieškambario. Sutvarkykite jį taip, kaip ir dera karališkajam zodiako ženklui.

Mergelė (08 24–09 23)

Metas įrodyti, kad gebate šį tą daugiau, nei pedantiškai sutvarkyti namus, idealiai surūšiuoti kojines ar skalbinius. Pasidomėkite naujomis tendencijomis interjero srityje ir nebijokite eksperimentuoti. Darykite tai, ko nedarėte iki šiol, rinkitės jums neįprastas spalvas ar faktūras. Šios rekomendacijos aktualios tik pirmąjį pusmetį, mat vėliau prasidės aktyviai veiklai mažiau palankus laiko tarpsnis.

Svarstyklės (09 24–10 23)

„Aš ne toks turtingas, kad pirkčiau pigų daiktą“. Pirmąją metų pusę apstatant namus verta vadovautis šia anglų patarle. Geros kokybės baldai pabrėš jūsų socialinį statusą – į tokius namus galėsite drąsiai pasikviesti jūsų tolesnei karjerai įtakos turėsiančius asmenis. Profesinės veiklos sritis šiuo metu bus vyraujanti, tad namuose verta turėti patogiai įrengtą darbo vietą.

Skorpionas (10 24–11 22)

Nusėdėti vienoje vietoje Žirgo metais nebus paprasta. Trauks kelionės, neapsiriksite, nusprendę pasidairyti po platųjį pasaulį. Ankšta būsto erdvė ims slėgti, tad bandykite vizualiai ją padidinti. Tą galite padaryti pakabinę veidrodžius, sienas nudažę šaltų atspalvių dažais. Atėjus šiltajam metų laikui pabandykite įrengti balkoną taip, kad jis taptų dar vienu nedideliu kambarėliu.

Šaulys (11 23–12 21)

Žirgo metai jums – konstruktyvių permainų laikotarpis. Jei vis dar glaudžiatės nuomojamame butuke, metas apsvarstyti galimybę įsigyti savo gyvenamąjį plotą. Vargu ar rasite palankesnį laiką pagaliau pradėti vis atidedamą buto remontą. Beje, antrąją metų pusę gali atsirasti galimybė kuriam laikui palikti namus ir mokytis ar stažuotis užsienyje.

Ožiaragis (12 22–01 20)

Jūsų ženklui ne veltui lipdoma konservatoriaus etiketė. Ryžtis kardinalioms permainoms jums nelengva, tačiau antrąją metų pusę vis dėlto verta tai padaryti. O iki vasaros patartina elgtis kiek diplomatiškiau ir pripažinti, kad ne visų skonis vienodas. Jeigu antroji pusė norės pertvarkyti vieną ar kitą būsto erdvę, netarkite griežto „ne“, dorai nespėję išklausyti pasiūlymo.

Vandenis (01 21–02 19)

Ko jau ko, o darbo, buitinių rūpesčių ateinančiais metais pakaks. Kad neimtumėte priminti nuvaryto arklio, pabandykite pasiieškoti nebylių pagalbininkų. Antai susidoroti su kriauklę „puošiančių“ indų krūva jums labai padėtų įsigyta indaplovė. Jei pajusite, kad tampa sunku atsikratyti įtampos, apsvarstykite galimybę įsigyti keturkojį namų gydytoją – šunį arba katę.

Žuvys (02 20–03 20)

Žirgo metais neturėtumėte būti bebalse pasroviui plaukiančia žuvele. Gyvenimas nepašykštės jums naujų galimybių tuomet, kai padovanosite jam savo šypseną. Pozityviai mąstyti taps lengviau, jeigu jūsų interjere vyraus šiltos spalvos. Žiemą, kai į namus tik trumpam užsuka dienos šviesa, svarbu pasirūpinti, kad jie neskendėtų tamsoje, – įsigykite papildomų vietinio apšvietimo šviestuvų.

Parengė astrologė Žana Kairienė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis