Gražiausiai papuošti daugiabučio langai ir balkonai – Vilniuje ir Šiauliuose

Gražiausio kalėdinio balkono arba lango konkursą organizavę daugiabučių administratoriai šiemet pasveikino du Vilniaus ir vieną Šiaulių daugiabučio gyventoją, kurių balkonai ir langai pripažinti gražiausiais Lietuvoje.

Kiekvienais metais bendrovės „Mano būstas“ organizuojamas kalėdinis konkursas šiemet vėl vyko socialinio tinklo Facebook paskyroje „Mūsų kiemas“. Daugiabučių namų gyventojai iš visos Lietuvos buvo kviečiami šventiškai puošti balkonus arba langus, nuotraukas skelbti socialinės paskyros sienoje. Laimėtojai buvo renkami skaičiuojant, kiek vadinamųjų „Like“ surinko nuotraukos.

Daugiausiai „Like“ – beveik tris šimtus – surinko Vilniuje, Mironaitės g. 22 esančio balkono nuotrauka, kurią atsiuntė Dovilė Kazlauskienė. Gražiausiu pripažintą balkoną bendromis jėgomis papuošė šio namo bendruomenė. Mironaitės g. 22 gyventojai laimėjimus skina vieną po kito. Tai yra puikus kaimyniško bendravimo pavyzdys, kai suvienijus jėgas, darbai sekasi sklandžiau ir geriau.

Antrą vietą laimėjo Vilniaus Viršuliškių g. 28 daugiabučio langų nuotrauka. Ją atsiuntė Sandra Latvėnienė, Facebook‘e – Sandra Venckutonytė. Sandra su vyru ir beveik dvejų metukų atžala Viršuliškėse gyvena jau beveik septynerius metus. Savo langus meniškais rankų darbo karpiniais, kuriuos gamino kartu su dukrele, jauna moteris papuošė dar prieš šventes.

  

„Mums tiesiog patinka kurti tokius karpinius, specialiai nesiekiau laimėti. Bet kai vyras pamatė skelbimą ir pasiūlė sudalyvauti konkurse, pamaniau – kodėl gi ne? Tikrai nustebau, kai laimėjau. Apėmė labai geras jausmas. Ir prizas mums, kaip jaunai šeimai, tikrai pravers“, – pasakojo S. Latvėnienė.

Trečią vietą užėmė paskutinę konkurso dieną įkelta Šiauliuose esančio Baltupėnų g. 1C daugiabučio lango nuotrauka, kurią atsiuntė Edita Aleksandravičienė. Moteris pasakojo, kad snaiges taip pat karpė kartu su dukrele, kuri linksmai šypsosi nuotraukoje.

Mėnulis ir žvaigždė, kuriuos mergaitė laiko rankose, irgi rankų darbo – nuvelti iš vilnos. Besmegenis šeimą sužavėjo mielumu, todėl ir buvo specialiai įsigytas lango puošybai. Šventinį laikotarpį ant palangės degė žvakelė. Edita pasakojo, kad buvo pagaminusi dar ir baltą eglutę iš vielos bei siūlų, kuri turėjo kabėti lange, tačiau jos nepavyko pritvirtinti. Dėl to moteris nenusimena – dekoracijos bus panaudotos kitais metais.

Publikacijoje panaudotos "Mano Būstas" nuotraukos



Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 100 Lt vertės prancūziškos kosmetikos gamintojos "L'Occitane" dovanų čekį.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis