3 populiariausios spalvų kombinacijos 2014 metais

Kai ateina metas pasirinkti spalvas, kurios turėtų vyrauti namuose, pirmiausiai pagalvokite, kokią emociją ir pojūtį namuose norite sukurti. Reikia apgalvoti ne tik sienų spalvas, tačiau ir baldų tekstūrų atspalvius. Juk teisingai parinkti atspalviai gali sušvelninti ryškius sprendimus arba kaip tik pagyvinti švelnesnių spalvų interjero sprendimus.

1. Violetinės ir žalios duetas

Kaip vertinate savo mylimų orchidėjų falenopsių spalvą? Jau prieš kelis metus ji buvo okupavusi interjerus, tačiau dabar grįžta su trenksmu. Praeitais metais vyravo žalio smaragdo ir raudonos spalvos deriniai, tačiau dabar drąsiai galite leistis į violetinės ir žalios eksperimentus. Šio derinio sėkmė priklauso nuo to, ar teisingai parinksite skirtingus spalvų tonus.

Fotolia nuotr.

Interjerą, kuriame yra tokių spalvinių sprendimų rasite ČIA

2. Violetinės ir kobalto mėlynos derinys

Metų pradžioje visuomet kyla diskusijos dėl metų spalvos. Vis dažniau galima išgirsti nuomonę, jog ši spalva turėtų būti kobalto mėlyna, arba kitaip – karališkoji mėlyna spalva. Sodriai mėlyna spalva nenuginčijamai kuria prabangos ir solidumo įspūdį, o įvedus violetinę liniją, suteikia interjerui naujo alsavimo pojūtį. Tam nebūtina bėgti į parduotuvę ir pirkti naujų baldų, tiesiog galite parinkti būtent šių spalvų sprendimų, kurie į interjerą įneš modernumo ir šviežumo pojūtį.

Shutterstock nuotr.

Interjerą, kuriame vyrauja tokios spalvos, galite išvysti ČIA

3. Bespalvė ir grubi tekstūra

Visgi interjerui nebūtinai reikia ieškoti naujų spalvų derinių. Tam galite tiesiog naudoti stiklą, įvairius jo bespalvius perdirbinius, kurie gali būti nebūtinai lygiai nušflifuoti. Atvirkščiai – įvairūs nelygumai, grubumo, sunkumo pojūtis gali monotoniškam interjerui suteikti naujų natų.

Shutterstock nuotr.

Interjerą, kuriame vyrauja tokie sprendimai, galite išvysti ČIA

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis