Fengšui patarimai, kaip į miegamąjį pritraukti meilę ir pastovumą

Miegamojo erdvei nepelnytai skiriame per mažai dėmesio. Parenkame tinkamą čiužinį, deriname šviesos šaltinius, bet pamirštame pagalvoti apie smulkmenas, kurios gali nulemti šios erdvės atmosferą.

Pagal fengšui filosofiją miegamojo zona turi būti skirta tik miegui ir poilsiui. Tai turi būti intymi ir jauki vieta, kurioje galėtumėte pajausti atgaivą tiek sielai, tiek kūnui.

*Dėl to Jūsų miegamasis neturi tapti darbo zona. Jokiu būdu neapsikraukite knygomis, nes jos sukurs stimuliuojantį poveikį, kuris neleis pamiršti darbo problemų ir klausimų.

*Venkite jang spalvų. T.y. pernelyg ryškių, kaip raudona ar auksinė. Taip, jos stimuliuoja energiją, tačiau dėl to sunkiau atsipalaiduoti ir gerai išsimiegoti.

*Išneškite visus miegamojo prietaisus: televizorių, kompiuterį, planšetes ir kt. Šie įrenginiai skleidžia elektromagnetines bangas, kurios trukdo ilsėtis, o taip pat sukelia pavojų sveikatai ir vaisingumui.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Fengšui draudimai ir patarimai, kaip namuose gyventi taikiai
15 fengšui patarimų, kaip susikurti jaukius namus
Svečiuose pas Edvardą Žičkų: kas tarp šių sienų įvyksta, čia ir lieka FOTO

*Šioje erdvėje nepatariama įsirenginėti apvalius langus, stoglangius ar neįprastas lubas, nes tokiose vietose kaupiasi neigiama energija.

*Nesumanykite įsirenginėti miegamojo patalpojу, priešais kurią tiesia kryptimi yra įrengtas kelias. Visų pirma, kambarys bus apšviestas net ir naktį, antra, joje bus per daug aktyvios energijos, tad geriau šį kambarį paskirkite sportui ar kurkite jame darbo zoną.

*Jeigu miegamajame guli sergantis ar sveikstantis žmogus, laikykite jame kuo daugiau gėlių ar augalų, tai suteiks jang energijos. O mirštančio žmogaus kambaryje nelaikykite šluotos, nes yra manoma, jog ji iššluoja gyvenimą.

*Šioje zonoje venkite apsikrauti daiktais, kitaip trukdysite laisvai judėti či arba gyvenimo energijai.

*Vienas blogesnių sprendimų šioje zonoje pasitelkti vandens stichiją ir įsirengti mini fontaną ar pasistatyti akvariumą. Dėl to nuo jūsų gali nusisukti sėkmė ir gerovė.

*Miegamąjį karts nuo karto apvalykite. Valymo priemones rinkitės pagal metų laiką. Pavasarį ir žiemą yra tinkamas vanduo, šiurkštesni garsai - rudenį. Kaip tai daryti? Pasitelkite skirtingas stichijas ir valykite energiją oru (vėdinkite); garsu (varpeliais, mėgstama muzika); ugnimi (žvakės, smilkalai); vandeniu (šlakstykite švęstu ar tiesiog švariu vandeniu). Tai galite daryti, kai jaučiate nuovargį, nusivylimą, po varginančių ginčų ar artimojo mirties.

*Jeigu mėgstate deginti žvakes ar smilkalus, po jų panaudojimo bent valandą vėdinkite kambarį, pradarykite langus ir duris, kad išsisklaidytų neigiama energija.

*Lovą pastatykite taip, jog ji nebūtų toje pačioje padėtyje ir linijoje, kaip ir įėjimas. Tai labai svarbu, jei kojūgalis nukreiptas link įėjimo. Kodėl? Tokia pozicija yra vadinama mirusiojo padėtimi, nes būtent kojomis pirmyn miręs žmogus yra išnešamas iš namų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis