Į Lietuvą įžengia naujos koncepcijos interjero detalės

Jau kuris laikas pasaulyje yra paplitusios „living concept store“ vietos, kuriose galima atrasti draugiškų aplinkai interjero detalių. Jose persipina menas, mada ir kultūros paveldas.

Neseniai tokio tipo parduotuvė atsirado ir Lietuvoje. „Bali Wood“ yra perdirbto tikmedžio, mango medžio ir kito kietmedžio masyvo baldų, kurie yra išsaugoję ilgametės orų kaitos užgrūdintą faktūrą bei grubius natūralius paviršius. Kadaise tokia mediena buvo naudota traukinių bėgiams, prieplaukų perdangoms, namų statybai, valčių ir laivelių gamybai. Šiandien ši itin patvari medžiaga naujam gyvavimui atgyja baldų ir interjero detalių pavidalais.

Nuotraukose matote rankų darbo vario bei lavos akmens šviestuvus, praustuvus, vonios, veidrodžių rėmus, pintus rankų darbo šviestuvų gaubtus, rotango pintines, krepšius ir kitus aksesuarus (nuo didžiausios iki mažiausios įvairiausių spalvų terakotos vazos, staliukai ir toršerai, natūraliai dažyta tekstilė, batikos raštais margintos pagalvėlės, antikvarinės statulėlės, kaukės, sienų dekoracijos, antikvariniai kietmedžio baldai, durys ir langinės bei daug daugiau įkvepiančių detalių, galinčių padiktuoti kuriamos aplinkos stilių arba tapti jau sukurtos erdvės akcentu).

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis