Greitai paruošiamų pusryčių idėja savaitgaliui

Bent artėjantį savaitgalį reikia leisti sau pagyvent lėčiau. Tam siūlome lengvai paruošiamų pusryčių idėją.

2 sumuštiniams reikės štai tokių ingredientų:

-bandelės be įdaro arba batono; galima panaudoti ir prancūzišką batoną;
-Rududu užtepėlės;
-Cinamono ir 1 banano.

Tereikia batoną ar bandeles sutepti rududu kremu, sudėti ant jų pjaustytus griežinėliais bananus ir apibarstyti cinamonu.

Vietoj banano galima panaudoti kitus vaisius, uogas. Jei nemėgstate cinamono – naudokite šokolado drožles, gaivią, ne itin saldžią uogienę ar sirupą. O ir rududu kremą galima pakeisti kitu kremu arba pasigaminti jį patiems.

Dievinu.lt

Po pusryčių siūlome apsilankyti įdomiame renginyje. Liepos 13 dieną, sekmadienį, nuo 14 val. Odminių g. 8, Vilniuje vyks Kūrybinės Dirbtuvės, kurias organizuoja Dievinu.lt tinklaraštis.

Šis renginys skirtas rankdarbių kūrėjams, meno atstovams, web ir interjero dizaineriams, pasidaryk pats projektų mylėtojams ir žmonėms, kurie nori veikti, kurti ir dalintis savo patirtimi.

„Kaip žinia, užsienio šalyse tinklaraščiai yra vertinami kaip reklamos ir prekės ženklo žinomumo didinimo priemonė. Bene didžiausias dėmesys yra skiriamas mada ir maistu besidomintiems žmonėms, o tie, kurie savo rankomis moka padaryti originalius daiktus ir užsiima rankdarbiais – lieka nuošalyje. Dievinu.lt tinklaraštis nutarė suvienyti visus, su rankdarbiais ir menu susijusius žmones į vieną bendruomenę. Geriausiai tam tinkantis būdas – Kūrybinės Dirbtuvės. Esminis Kūrybinių Dirbtuvių tikslas – mokytis iš kitų žmonių patirties“, – pasakoja tinklaraščio Dievinu.lt įkūrėja Viktorija Kovriga. 

Pirmųjų dirbtuvių tema – popietė su „Macarons“. Paslaptis apie šį desertą iš Prancūzijos – macarons – pasakos desertų kūrėja Jekaterina Rymonienė. Kūrybinių Dirbtuvių organizatoriai mokys daryti dovanų dėžutes.

Daugiau svarbios informacijos apie renginį galima rasti ČIA
Būtina išankstinė registracija el. paštu: dievinu.lt@gmail.com, vietų kiekis ribotas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis