Paprastos stiklainių dekoravimo idėjos

Tikriausiai jau ne vienas išsaugojote savo mėgstamas daržoves ir uogas. Tačiau, kad konservavimas nebūtų vien tik naudingas, bet ir estetiškas, pateikiame kelias idėjas.

Etiketės. Tam labiausiai gali pasitarnauti lipdukinis popierius. Ant jo galite užrašyti, kada paruošėte maistą ir kas slepiasi būtent tame stiklainyje. Jūs galbūt šios informacijos ir nepamiršite, tačiau, jei konservuotą maistą dovanosite, tai tikrai bus pravartu.

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Indeliai. Pamirškite nuobodžius indelius. Konservavimui tikrai nebūtina įsigyti prabangių, išradingų stiklainių. Apie tai galvokite visus metus ir rinkite indelius, kurie lieko nuo jūsų mėgiamo maisto. Svarbu, nepamiršti jų po naudojimo iškart išplauti, o atėjus konservavimo bumui, tik džiaugsitės savo sumanumu.

Shutterstock nuotr.

Dangteliai. Metas nustoti stiklainius užsukti su nuobodžiais baltais dangteliais. Jei konservuotas maistas, uogienės yra jūsų virtuvės interjero dalis, verta paieškoti ryškesnių, ornamentuotų dangtelių. Tokiu būdu stiklainiai (tiksliau, turinys juose) taps ne tik valgiaraščio dalimi, bet ir namų puošmena.

Shutterstock nuotr.

Dovanos. Jūsų konservai, uogienės gali būti ir dovana artimiesiems. Tam, kad taptų dar malonesniu dėmesiu, dekoruokite juos skiautėmis, rafijos pluoštais, dekoratyviomis juostelėmis.

Shutterstock nuotr.

Shutterstock nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis