Buto Vilniuje remontas: 24 savaitė

Šįkart pradėkim nuo linksmiausių dalykų. O gi štai tokios lentelės su užrašu, kurią įsigijom abu su vyru. Šioji (kurią matote pagrindinėje nuotraukoje) perskaityta nuoširdžiai prajuokino. O juk tokios emocijos mums ir reikėjo, tad dabar beliks išrinkti garbingiausią vietą būsimuose namuose.

Dar viena smagi detalė pirkinių lentynoje – keramikinės rankenėlės su raidėmis vaikų kambario gaminam baldui. Puikiai derės su raidžių motyvo tapetu!

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Na, o pabaigai - dar vienas pasistūmėjimas vonios kambaryje – beveik beveik užbaigus žaidimus su plytelėm, pagaliau buvo galima pritvirtinti įtempiamas lubas ir šioje erdvėje.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Žaidimo su plytelėm liko, nes kai ką bus galima užbaigti tik pastačius vonią, kuri dabar irgi blaškosi šioje erdvėje. Tiesa, pagaliau ir kabinamo tualeto sienelė buvo užbaigta. Jos, kaip matot, neišėjo privesti iki sienos kampo, nes reikėjo palikt vietos patogiam durelių atidarymui (už jų slepiasi grindinio šildymo kolektorinė dėžė). Tačiau, nėra to blogo – savaime atsirado niša valymo priemonėms padėti.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

Remontas
Remontas
L.Ruokienės nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE:

1 dalį rasite ČIA
2 dalį rasite ČIA
3 dalį rasite ČIA
4 dalį rasite ČIA
5 dalį rasite ČIA
6 dalį rasite ČIA
7 dalį rasite ČIA
8 ir 9 dalis rasite ČIA
10 dalį rasite ČIA
11 dalį rasite ČIA
12 dalį rasite ČIA

13 ir 14 dalis rasite ČIA
16 savaitę rasite ČIA
17 savaitę rasite ČIA
18 savaitę rasite ČIA
19 savaitę rasite ČIA
20 savaitę rasite ČIA

21 savaitės darbai ČIA
22 savaitės darbai ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis