Nedidelio miegamojo įrengimo pavyzdys

Miegamasis - ta patalpa, kurioje, jei vadovaujamės sveikos gyvensenos reikalavimais, praleidžiame trečdalį savo laiko. Jo lubas ar sienas pirmiausia ir išvystame kasryt praplėšę akis. Kaip ir kiekvienas namų kambarys, miegamojo įrengimas turi savo specifiką, kuri siekia suderinti funkcionalumą su estetika.

Kardinaliai keičiamam mažo kambario miegamojo interjerui pagrindinis reikalavimas buvo spalvų suderinamumas bei šviesa. Kadangi kambarys turi pasitarnauti 20-metei merginai (ir vėliau), kai kurie interjero elementai pasirinkti pagal jos skonį, bei poreikius.

Asmeninio archyvo nuotr.

Roletai diena-naktis nėra naujiena rinkoje, tačiau šiuo atveju, kuriant miegamojo interjerą, baltos spalvos roletai pritiko prie kambario kolorito. Taip pat roletai tvirtinami ant lango rėmo, vizualiai padidina kambario erdvę. Vienas iš pagrindinių privalumų yra, jog dienai galima pasirinkti norimą šviesos patekimą į patalpą – leisti šviesai pasklisti kambaryje, visai kaip ir vakarui bei nakčiai, kada norima privatumo bei tamsos. Kitas privalumas – sutaupoma pinigų. Paskaičiavus kiek būtų kainavusios užuolaidos bei karnizai, drąsiai galime teigti, jog šiuo atveju buvo pasirinktas ekonomiškesnis variantas.

Asmeninio archyvo nuotr.

Veidrodis ir lentyna gaminta pagal specialų užsakymą. Interjero kūrėjai nesinorėjo akcentuoti kosmetinio stalelio, o tiesiog įlieti jį į bendrą miegamojo kambarį.

Asmeninio archyvo nuotr.

Vis dar populiarūs sienų lipdukai, pagyvina gan šviesios smėlio spalvos sieną. Kaip paminėjo pati interjero sumanytoja, jai labiausiai patiko žodžiai, be to, spalvos tiko prie bendro kambario interjero.

Asmeninio archyvo nuotr.

Kalbant apie spalvas interjere, galima pastebėti, jog dominuojanti spalva yra violetinė - įvairių atspalvių, tačiau derančios tarpusavyje. Vieną kambario sieną pasirinkta išklijuoti tapetais, kurie yra gan tamsūs, todėl nuspręsta visų sienų tokiu būdu nedekoruoti, o dažyti šviesia spalva.

Interjero elementai

Toršeras - šviesios spalvos, puikiai derantis prie bendro miegamojo interjero.
Taip pat daugybė įvairiausių dekoratyvinių pagalvėlių, kurios yra pasirinktos dėl praktiškumo. Smilkalai, žvakės, ilgo plauko kilimas – sukuria jaukumą miegamojo kambaryje, ko tikisi bei trokšta kiekvienas.

Asmeninio archyvo nuotr.

Išskirtinio dizaino šviestuvas buvo vienas sunkiausiai įgyvendinamų uždavinių. Krištolinis šviestuvas, primenantis vandens lašelius suteikia miegamajam natūralumo.

Asmeninio archyvo nuotr.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis