5 daugiausiai dėmesio rugsėjo mėnesį sulaukę interjerai

Žengdami koja kojon su pasikeitusiu metų laiku, rugsėjį pildėme savo interjerų aruodus. Pateikiame jums 5 interjerus, kuriais šį mėnesį domėjotės labiausiai.

1. Šeimos poilsio namai ežero pakrantėje

Didelį miško sklypą pusiasalyje ant ežero kranto architektės Astos Kazlauskienės šeima pavertė jaukia šeimos poilsio vieta: išvalius brūzgynus bei krūmokšnius buvo atvertas puikus vaizdas į nedidelį, bet gražų ežerą, kieme suformuotas prie natūralios miško aplinkos derantis kraštovaizdis su kalvoje paslėpta pirtele ir žemyn krintančiu kriokliu, o ant senų pamatų iškilo erdvus rąstinis namas.

A. Narmonto nuotr.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

2. Netikėtumo efektas 85 kv.m lofte Vilniuje

Taigi projektuodama lofto tipo butą, dizainerė Indrė Sunklodienė stengėsi sukurti netikėtumo efektą: naudojo neįprastas apdailos medžiagas, pritaikė dinamišką geometrinių formų žaismą, įrengė namuką bute ir interjerą pagyvino ryškiaspalviais akcentais.

L.Garbačiausko nuotr.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

3. Ekologiškas 65 kv.m butas su charakteriu

65 kv.m ploto butas Mumbajaus priemiestyje Bandroje (Indija) kurtas jaunai porai, kuri troško gyventi originaliame ir ekologiškame būste. Skirtingos namų erdvės viena su kita sujungtos mažesniais skliautais ir arkomis, taip sukuriant iškalto urvo įspūdį, derantį su gaivia Viduržemio jūros nuotaika.

Shutterstock nuotr.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

4. Minimalistinis buto interjeras su skoningais akcentais

Architektas Adolfas Loosas teigė: „Kuo kultūringesnis tampa žmogus, tuo mažiau lieka dekoracijų“. Tą patį galime pasakyti ir apie interjerą. Ir būtent minimalistinis interjeras tai atspindi labiausiai. Šio stiliaus būstuose išryškėja baldų, detalių, sprendimų funkcionalumas ir vyrauja skoningas „švarumas“.

A. Narmonto nuotr.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

5. Erdvės estetika 52 kv.m skandinaviško minimalizmo bute sostinėje

Užupyje, visai šalia garsiojo Angelo, palėpiniame bute interjerą kūrusi jo savininkė ir projekto autorė Danutė Buckutė-Ambrazaitienė pasakojo negalėjusi atsispirti ypatingai šiame sename menininkų rajone sklandančiai atmosferai ir, atsižvelgdama į vietos ir erdvės išskirtinumą, palėpės interjerui dekoruoti pasirinko universalų, lengvą, šviesos bei laisvės pojūtį kuriantį skandinavišką stilių.

Structum nuotr.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis