5 daugiausiai dėmesio spalio mėnesį sulaukę interjerai

Ta banali frazė apie greitai bėgantį laiką jau seniai įgrisusi. Deja, bet ji labai taikli. Rodos, jau tuoj ateis ir Kalėdos. Tačiau iki tol pasižvalgykime po daugiausiai Jūsų dėmesio spalio mėnesį sulaukusius interjerus.

1. 200 kv.m namo Vilniuje su akvariumu interjeras

Šio namo interjerą kūrė interjero dizainerės Simona Kazakauskaitė ir Giedrė Medinytė. Joms namo šeimininkai suformulavo tokią užduotį – sukurti jaukius, šiltus namus, nepavaldžius laikui bei mados tendencijoms. Šiam tikslui įgyvendinti pasitelktos natūralios, ilgaamžės medžiagos – akmuo, medžio masyvas, stiklas, metalas. Nevengta ir klasikai būdingų motyvų ir detalių. Namo stilistiką būtų sunku konkrečiai apibrėžti ir juo labiau patalpinti į rėmus. Čia yra visko – ir klasikos elementų, kurie suteikia monumentalumo, ir modernių detalių, medžiagų, kurie būtini šiuolaikiškam žmogui.

Visą interjerą galite pamatyti ČIA

D.Gumbrevičiaus nuotr.

3. Jaukus klasikinio stiliaus butas Užupyje

Pro šio Vilniaus Užupio rajone esančio buto langą atsiveria maloni akiai panorama. Šeimą džiugina ir seni obelų sodai, ir bažnyčios bokštai. Klasikinis interjeras, sukurtas architektės Dovilės Martinaitytės, pasižymi gera planine struktūra bei švelniais spalviniais tonais.

Šį interjerą galite įvertinti ČIA

A.Narmonto nuotr.

4. Minimalistinė 160 kv.m mansarda, iš kurios matyti Gedimino pilis

Nestandartinės architektūros ir formos erdvės įkvepia mąstyti kitaip. Gavusi užsakymą projektuoti interjerą įspūdingoje, stoglangių šviesos apšviestoje erdvioje palėpėje, įrengtoje sename Vilniaus senamiesčio name, dizainerė Jovita Jankauskienė jai dekoruoti pritaikė savo darbo stiliui ne itin būdingą skandinavišką minimalizmą, paryškintą sodrių spalvų potėpiais.

Apžiūrėti šį interjerą galite ČIA

A.Narmonto nuotr.

5. Namas, kuris paliks įspūdį net didžiausiam kritikui

George'as Clooney savo žmonos nenuskriaudė. Už 44 mln. Lt (16 mln.dol.) nupirko dvarą. Amal Alamuddin su aktoriumi tikrai atras vietos kūrenti šeimos židinį 836 kv.m name, kuris pastatyatas 1,6 ha sklype.

Šį įžymybės pirkinį galite įvertinti ČIA

AOP nuotr.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo „Mano Namaiprenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis