Beverli Hilse parduodama 195 mln. dolerių vertės vila

JAV Beverli Hilso mieste už 195 mln. dolerių (158 mln. eurų) galima įsigyti rūmus primenantį namą su 12 miegamųjų ir 23 vonios kambariais. Tai didžiausias privatus namas, šiuo metu viešai parduodamas JAV. "Palazzo di Amore" vadinamas svajonių namas stovi 10 hektarų sklype geriausioje Beverli Hilso vietoje, savo portale rašo nekilnojamojo turto maklerė Džoisė Ri.

Jei iš tikrųjų vilą pavyks parduoti už tokią kainą, tai bus geras sandoris dabartiniam jos savininkui. Milijardierius Džefas Grynas nebaigtą statyti namą įsigijo už 35 mln. dolerių, teigia "Los Angeles Times". Verslininkas po to į namą investavo 25 mln.

Dviejų aukštų pastatas, kurio gyvenamasis plotas sudaro 5 000 kvadratinių metrų, stovi ant kalvos, nuo kurios atsiveria įspūdingas vaizdas. Šalia vilos yra baseinas su kriokliu ir teniso aikštynu. Namui priklauso ir du vyno rūsiai, kuriuose telpa 13 000 butelių tauraus gėrimo.

"Palazzo die Amore" pasiekiamas 400 metrų ilgio alėja. Pastate taip pat yra kino salė 50 žiūrovų bei puotų salė, kurioje už stalų gali susėsti iki 250 svečių. Iš viso čia įmanoma aptarnauti iki tūkstančio lankytojų. Sklype vietą ras 150 automobilių. Papildomai yra garažas, kuriame telpa 27 transporto priemonės.

Parengė Rasa Strimaitytė

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis