5 daugiausiai dėmesio lapkričio mėnesį sulaukę interjerai

Lapkričio mėnuo – tai laikas, kai nori ar nenori, tenka daugiau laiko praleisti namie. Tačiau nėra to blogo, kas neišeitų į gerą – juk būtent dabar daugiau laiko galite skirti namų atnaujinimui, o šie interjerai gali tapti ne tik pavyzdžiu, bet ir įkvėpimo šaltiniu.

1. Neįtikėtina! PRIEŠ ir PO: 8 kv.m butas, skirtas pilnaverčiam gyvenimui

Vadinamieji tarnaičių kambariai Paryžiuje yra paskutiniuose aukštuose, jie mažučiai, nefunkcionalūs, be estetinio pojūčio. Tačiau nuo šiol jie gali užsitarnauti žmonių simpatijas dėl vienų dizainerių sumanymo.

VIDEO ir nuotraukas galite išvysti ČIA

Fabienne Delafraye photographer nuotr.

2. 55 kv.m interjeras Vilniuje, kuriame svarbiausia – minimalistiniai akcentai

Architektai iš studijos „m3architektai“ Vitalijus Avreicevič ir Janina Basova sukūrė 55,52 kv.m buto interjerą Vilniuje. Dviejų kambarių būste yra įrengtas miegamasis kambarys, svetainė sujungta su virtuve ir vonios kambarys.

Interjerą įvertinti galite ČIA

J. Kirilenko nuotr.

3. 30 savaičių trukusio buto Vilniuje remonto rezultatas

Portalo ManoNamai.lt turėjo galimybę stebėti dizainerės Linos Ruokienės namų remonto procesą. Per 30 savaičių buvo visko  pauzių, įvairių sprendimų, netikėtų trukdžių, tačiau rezultatas malonus daugumai.

Kaip butas atrodo po remonto galite pamatyti ČIA

L. Ruokienės nuotr.

4. Apsilankymas dizainerės Julijos Janus namuose: gundančiai skani spalvų mišrainė

Viešnia iš šiaurės, subtili skandinavė – tokia atrodo dizainerė Julija Janus, kai pamatai ją pirmą kartą. Platininiai plaukai, rami veido išraiška ir balsas, jokio dirbtinio manieringumo. Menininkė geriau nutylės, nei pasakys kokią nesąmonę, o į kvailus žurnalistų klausimus atsako ramiai bei santūriai, bet aštriai. 

Dizainerės namus išvysti galite ČIA

Fotografijos autorius – Leonas Garbačauskas.

5. Atostogų buto Druskininkuose interjeras, kuris buvo pripažintas geriausiu 2013 m. privačiu projektu

Praeitą savaitę Vilniuje vyko interjero sprendimų apdovanojimų ceremonija – „Metų paletė 2013“. Renginyje buvo įvertinti Lietuvos architektai bei dizaineriai, įgyvendinę geriausius privataus, biuro ir visuomeninio interjero projektus, bei pristatytos kitų metų spalvinės interjero tendencijos.

Interjerą įvertinti galite ČIA

Nuotraukos autoriusDarius Romanovskij.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis