Natūralus orkaitės valymo būdas, kuris beveik nieko nekainuoja

Orkaitės valymas – daug laiko užimantis namų ruošos darbas. Tačiau galite išbandyti būdą, kuris palengvins šią naštą ir beveik nieko nekainuos.

Jei jūsų orkaitė retkarčiais užsiteršia nuo pridegusio, ant sienelių prilipusio arba tarp grotelių įstrigusio maisto, siūlome išbandyti geriamosios sodos poveikį.

Nors tai atrodo paprastas sprendimas, geriamoji soda yra labai veiksminga ir paverčia nelengvą orkaitės valymo užduotį šiek tiek lengvesne. Viskas, ką reikia padaryti, tai vandens buteliuku apipurkšti visą orkaitę vandeniu, kad ji būtų šlapia. Tuomet užberti storą sluoksnį geriamosios sodos, ypač ant dugno, kol ant dugno susidarys apie pusės cm storio geriamosios sodos sluoksnis. Jei vis dar lieka sausos geriamosios sodos, apšlakstykite ją vandeniu.

Tuomet palikite orkaitę kelioms valandos (orkaitė būtinai turi būti išjungta) ir skudurėliu nuvalykite susidariusią masę. Jei nešvarumai buvo užsisenėję, tuomet procedūrą kartokite. Jūsų orkaitė vėl švytės.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis