Dešrelės tešloje

Kar­tais norisi ko nors visiš­kai paprasto, pavyzdžiui, blynų arba keptų deš­re­lių. Šis patiekalas pui­kiai tiks pus­ry­čiams ar vaka­rie­nei, o teužtruksite 15 minučių.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

3 dešrelės;
2 kiau­ši­niai;
2 šaukš­tai miltų;
puo­de­lis pieno, kefyro arba van­dens (pri­klau­so­mai ką rasite);
sūrio (nebū­tina, jei rasite);
druska, pipi­rai, kiti mėgs­tami prieskoniai.

Recep­tas geras, nes jam beveik nieko nerei­kia. Visi šie pro­duk­tai būna namie beveik visada, beveik pas visus. Taigi, supla­kame pad­ru­skin­tus, papi­rin­tus, paprie­sko­nin­tus (čia tinka roz­ma­ri­nas) kiau­ši­nius. Įpi­lam turimą skys­timą. Aš radau kefyrą, tai nau­do­jau jį, bet tinka ir papras­tas van­duo, arba van­duo su grietine. Išmaišome, įde­dam mil­tus ir vėl išmai­šome. Tešla turi būti tirš­tesnė negu blynų.

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

Į tešlą sude­dam pjaus­ty­tas per pusę ir dar per pusę supjaus­ty­tas deš­re­les, kai­tiname kep­tuvę ir kep­ame kaip papras­tus bly­nus, t.y. šaukštu kabi­name tešlą su viena deš­re­lės dalimi ir šį bly­niuką į kep­tuvę. Kepame, kol gra­žiai aps­krunda. Val­gome su kečupu, majo­nezu arba kaip kas nori. Por­cija dviem. 

kasuvalgyti.lt

kasuvalgyti.lt

Skanaus!

Kasuvalgyti.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis