5 daugiausiai dėmesio kovo mėnesį sulaukę interjerai

1. 65 kv.m. butas Vilniaus centre jaunam vyrui (ir ne tik)

Interjero dizainerei Indrei Sunklodienei reikėjo sukurti modernų buto interjerą jaunam vyrui. Sunkiausia kuriant šį interjerą dizainerei buvo sutilpti į laiką. Visą projektą įgyvendinti reikėjo per 3 mėnesius.

Interjerą galite įvertinti ČIA

L. Garbačausko nuotr.

2. 117 kv.m. namas Vilniuje jaunai šeimai

Vilniaus pakrašty, 117 kv.m. blokuotame name įsikūrė jauna šeima be jokio naminio gyvūno. Tik įėjus į namus sukuriamas neperkrauto ir erdvaus interjero jausmas. Pirmo aukšto erdves apjungia malonios faktūros akmens masės plytelės, o privačias miegamojo erdves sušildo ąžuolinis parketas.

Namą įvertinti galite ČIA

A. Stepankevičiaus nuotr.

3. Išskirtinis 5 kambarių butas Vilniaus senamiestyje

Stiliaus akibrokštai, ryškios spalvos bei raštai, ekstravagantiškos formos ar siurrealistiniai motyvai interjere kelia smalsumą ir traukia žvilgsnį, tačiau, daugelio psichologų nuomone, žmogus geriausiai jaučiasi ramaus, natūralių tonų kolorito erdvėje, saikingai apstatytoje pažįstamais, įprastų formų estetiškais daiktais. Ramią, jaukią, bet nenuobodžią gyvenamąją aplinką interjero dizainerė Virginija Sabaliauskienė stengėsi sukurti projektuodama Vilniaus senamiestyje įsikūrusios jaunos šeimos buto interjerą.

Apžiūrėti interjerą galite ČIA

A. Narmonto nuotr.

4. Ekonominės klasės butas Kaune griauna dizaino mitus

Nuotraukose šis interjeras atrodo tuščias ir nepabaigtas. Taip ir yra. Čia dar trūksta visų tų daiktų ir smulkmenų, kurios žmones lydi per jų gyvenimą, o būstui suteikia gyvybės ir išduoda šeimininkų gyvenimo stilių, įpročius bei silpnybes. Šiame bute nėra kažkokių įmantrių interjero dizaino sprendimų ir (bent jau kol kas) negyvena jokia realybės šou žvaigždė. Jame apskritai kol kas dar niekas negyvena...

Plačiau skaitykite ČIA

5. 260 kv.m. namas šeimai Vilniuje

Interjero dizainerei Indrei Sunklodienei teko užduotis sukurti 260 kv.m. namo interjerą jaunai šeimai. Kuriant šių namų interjerą, teko skirti laiko apmąstymui, kaip ergonomiškai išdėstyti erdves, parinkti praktiškus sprendimus ir apgalvoti saugų vaikų judėjimą būste.

Straipsnį ir galeriją žiūrėkite ČIA

L. Garbačausko nuotr.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis