Kaip gimimo data susijusi su tuo, kas vyksta namuose

Kaip rašo Huffingtonpost.com pasirodo, jūsų gimimo diena gali daug pasakyti apie tai, kokį poveikį planetos darys tam, kas vyksta jūsų namuose – kaip dekoruosite namus, kaip apstatysite kiekvieną kambarį... Taip yra todėl, kad per jūsų gimimo dieną aplink namus susidaro nematomos planetų linijos.

Kad sužinotumėte, kokios tos linijos, reikia žinoti savo gimimo datą, vietą ir tuo metu buvusią saulės, mėnulio bei planetų padėtį. Atsispausdinus tokį žemėlapį galima uždėti jį ant namų plano, ir tada pamatysite, kokios planetos turi įtakos kiekvienam kambariui. Tai reiškia, kad kiekvienam kambariui daro įtaką kažkokia planeta.

Galbūt paaiškės, kad Mėnulio linija eina per kabinetą. Mėnulis siejamas su emocijomis, šeima, tad kabinete galite pakabinti šeimos narių nuotraukų, kad Mėnulio energija laisviau tekėtų, siūlo knygos „Astrologija ir interjero dizainas“ autorė Kita Marie Williams.

„Žinant, kokia linija eina per kambarį, galima suprasti, kaip panaudoti savo erdvę“, – teigia autorė. – Jei Mėnulio linija eina per kabinetą, jame geriau kalbėtis asmeninėmis, emocionaliomis temomis.“
Idealiu atveju reikėtų namų planą išdėstyti pagal planetas. Tačiau tai praktiškai niekada nėra įmanoma, pabrėžia autorė. Be to, jei name gyvena daug žmonių, jų kambarių išdėstymas pagal planetas skirsis nuo jūsų, kada jie gimę kitomis dienomis. Taigi pasiskaitykite, kokią įtaką planetos daro kambariams.

Planetos skatina vienaip ar kitaip jaustis, elgtis

Pavyzdžiui, svetainė. Gal per jūsų šeimos svetainę eina Marso linija. Marsas – kovingos energijos, drąsos planeta, tad yra prasmės atlikti svetainėje mankštą ar pamedituoti, kai reikia energijos, pataria K. M. Williams.

Tiesa, ne visi asmenys tame kambaryje jausis vienodai. Gal jūsų sesers Jupiterio linija eina per svetainę. Jupiteris atsakingas už mokslą ir veiksmą, tad svetainė jai būtų ideali vieta mokytis.
Kai kurių planetų linijos gali nesutapti su kambarių, per kuriuos eina, paskirtimi. Todėl, sako astrologė Gloria Roca, galimos įvairiausios krizės, pavyzdžiui, gali sugesti kompiuteris. Kartą astrologė konsultavo klientę, kurios sugedęs kompiuteris stovėjo netoli Neptūno linijos. Nieko keisto, kad kompiuteris sugedo – juk Neptūnas reiškia lėtumą, tamsą. Kai klientė pakabino kambaryje kalno nuotrauką, kuri siejasi su žemiška išminties planeta Saturnu, kompiuteris ėmė veikti.

„Jei prisideriname prie mūsų planetų, galime geriau atskleisti jų išraišką mūsų namuose, – teigia K. M. Williams. – Tai labai asmeniška.“

Galima dekoruoti namus pagal jų horoskopą

Praktiškai neįmanoma statyti namų statyti pagal planetų linijas, tačiau galima kiekvieną kambarį dekoruoti taip, kad jame būtų justi maksimali planetos įtaka. Raudona spalva siejama su Marsu, tad kambario, per kurį eina Marso linija, sienas galima nudažyti raudonai.

Gėlės siejasi su Venera, knygų lentynos – su Jupiteriu. Šie elementai jūsų namuose įneš reikiamos nuotaikos.

K. M. Williams pataria kreiptis į profesionalus, jei norite sudaryti planetų žemėlapį namuose. Tam reikia specialios įrangos. Tiesa, internete galima susirasti planetų išsidėstymą jūsų gimimo metu. Tada pamatysite, kokios planetos eina per kambarius, na ir galėsite pradėti dekoruoti bei gyventi pagal savo interjero horoskopą.

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis