Pasiūlymas savaitgaliui: filmai apie mažų namų judėjimą

Savaitgalį galite skirti laiko ir filmo peržiūroms. Tačiau mes siūlome filmus, kurie galbūt Jus įkvėps pakeisti požiūrį į gyvenamąjį būstą.

1. „Istorija, kaip gyventi mažoje erdvėje“ („Tiny“ (A story living small))

Pasaulis tampa daug atviresnis, kai gyveni mažoje erdvėje; gyvenimas mažoje erdvėje, tai žymiai didesnės galimybės  tokiomis mintimis dalinasi filmo autoriai. Dokumentiniame filme galima išvysti įkvepiančių mažų namų architektūrinių pavyzdžių ir gyvų žmonių pasakojimų apie patirtis statant bei gyvenant tokiuose būstuose. Juk ne kiekvienam daugiau reiškia geriau, tad galbūt šis filmas įkvėps ir Jus?

Vida Press

2. „Mes, mažų namų gyventojai“ („We the Tiny House People“)

Gyventi 8 kvadratinių metrų bute, mažyčiame namelyje ant ratų, daržinėje ar garaže gali atrodyti beprotiška. Kas ryžtųsi tokiam žingsniui? Tai žmonės, ieškantys paprastumo, minimalizmo ir laimės. Jie kuria namus mažytėse, rodos, negyvenamose erdvėse, nes jie vertina kokybę, o ne kiekybę. Visi kaip vienas jie kartoja auksinę frazę „mažiau yra daugiau“.

Visą filmą rasite ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis