Vištienos ir brokolių zrazai su grybais

Tokie kotletai puiki išeitis, kai norisi ne tik mėsos, bet ir daržovių.

Reikės:
400-500 g vištienos filė;
1/2 brokolio;
2 skiltelių česnako;
1 svogūno;
200-300 g pievagrybių arba kitokių grybų;
druskos, pipirų, mėgstamų mėsos prieskonių pagal skonį.

Padažui reikės:
2 v. š. graikiško jogurto;
1 v. š. majonezo;
1 a. š. citrinos sulčių;
Provanso žolelių mišinio;
druskos pagal skonį.

Vištienos filė susmulkiname su brokoliu, česnaku ir prieskoniais smulkintuve su S formos peiliu. Svogūną supjaustome kubeliais, kepame aliejuje kelias minutes, tada dedame smulkintus grybus ir kepame, kol grybai gražiai apskrus.

Asmeninis albumas

Drėgnomis rankomis formuojame paplotėlį, dedame po šauktą grybų įdaro ir suformuojame kotletą. Į keptuvę pilame šiek tiek aliejaus, kepame iš abiejų pusių, tada uždengiame ir dar troškintiname ant silpnos ugnies 5-7 minutes. Valgome su mėgstamu garnyru ir daržovių salotomis bei padažu.

Skanaus!

Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Remember every moment“

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis