Susipažinkite su gražiausiais Lietuvos daugiabučių gėlynais

Prasidėjus paskutinei daugiabučių namų aplinkos puoselėjimo konkurso „Gražiausias gėlynas balkone ir prie daugiabučio“ savaitei, organizatoriai dalinasi išankstiniais rezultatais.

„Tai įrodymas, kad galima ir prie daugiabučio sukurti kai ką gražaus, tik reikia noro, šaunuoliai“, – konkurso dalyvių kūrybiškumą socialiniame tinkle komentavo skaitytoja Daiva. Konkurso dalyviai sulaukia ne tik pagyrų, bet ir prašymų patarti, pasidalinti idėjomis, kaip prie savo namo sukurti ką nors panašaus: „Koks grožis! Atvažiuosiu pasisemti patirties ir idėjų“, – „Facebook“ rašė Inga.

Visos Lietuvos mastu kol kas lygių neturi ir viso virš 1200 balsų surinkęs pirmauja Panevėžio miesto Nendrės g. 10 gyventojas Gintautas Šimkus. Jo gėlynas konkurse susilaukia daugybės komplimentų.

Asmeninio albumo nuotr.

Vilniuje daugiausiai palaikymo – virš 150 balsų – šiai dienai turi Taikos g. 28 gyventoja Marija.

Asmeninio albumo nuotr.

Kaune daugiausiai simpatijų – virš 100 – kol kas surinkusi Mindaugo Bartkaus nuotrauka su Angelės gėlynu Partizanų g. 74.

Asmeninio albumo nuotr.

Klaipėdoje sau lygių neturi Minijos g. 128 Daivos Abromavičienės išpuoselėtas spalvingas balkonas, turintis arti 100 balsų.

Asmeninio albumo nuotr.

Kaip matote pagrindinėje nuotraukoje, Šiauliuose pirmauja praėjusių metų konkurso nugalėtojos Aldonos Burgaitienės gėlynas, šiai dienai turintis virš 300 balsų. Konkursas vyksta iki birželio 8 dienos, 12 val. Visi Lietuvos gyventojai kviečiami balsuoti ir dalintis savo gėlynų nuotraukomis. Dalyvauti konkurse galite taip: apsilankykite socialiniame tinkle www.facebook.com/kalbakaimynai skelbkite gėlynų balkonuose ir prie daugiabučių nuotraukas (tiek savo įrengtų, tiek atsitiktinai pastebėtų). Būtinai nurodykite tikslų gėlyno adresą. Jeigu žinote – gėlyno savininko vardą ir pavardę.

Laimės daugiausiai „like“ surinkę gėlynai. Bus renkamas gražiausias Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių ir visos Lietuvos gėlynas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis