5 daugiausiai dėmesio birželio mėnesį sulaukę interjerai

Nors vasara įgauna pagreitį, tačiau interjero dizainerių darbai nesustoja. Dalinamės interjerais, kurie sulaukė daugiausiai Jūsų dėmesio ir komentarų šį mėnesį.

1. 185 kv.m. namas Kaune: šiuolaikiškumas kiekviename kampe

Jauna keturių asmenų šeima, Kaune pasistačiusi nuosavą namą, svajojo jį įsirengti moderniai. Užsakovų norą įgyvendino architektės Elvina Varnauskienė ir Erika Rimšaitė, sukūrusios šiuolaikišką namo interjerą.

L. Garbačausko nuotr.

Visą namą apžiūrėti galite ČIA

2. 136 kv.m. butas Vilniuje, kuriame karaliauja briedis

Ramiame Vilniaus rajone, šalia miško esančiame name, keturių asmenų šeima įsigijusi butą, dėl interjero įrengimo kreipėsi į „JURTA architektai“ komandą. Tai buvo ne pirmas šiems užsakovams darytas projektas, tad architektėms Rūtai Goštautienei, Monikai Akromei, Deimantei Narbutaitei bei Aušrai Marcinkevičiūtei buvo suteikta maksimali kūrybinė laisvė.

L. Garbačausko nuotr.

Savitą interjero sprendimą galite įvertinti ČIA

3. 72 kv.m. butas naujos statybos name: žalsva virtuvė ir Provanso atspindžiai

Jauna moteris, prieš įsirengiant butą naujos statybos name Vilniuje, žinojo: ji nori žalsvos virtuvės ir šiek tiek Provanso stiliaus elementų. Šie užsakovės pageidavimai dizainerėms Eglei Balčiūnaitei ir Jurgitai Dragūnaitei uždavė toną visam interjerui. Taip pat dizainerės džiaugėsi, kad klientė ne tik žinojo ko nori, bet ir noriai priėmė jų profesionalius patarimus. O malonus darbo procesas dažniausiai duoda gerus rezultatus.

L. Garbačausko nuotr.

Buto interjerą galite išvysti ČIA

4. Lietuvės kurti namai Liuksemburge: šiuolaikiško dizaino idėjų Meka

Liuksemburge, jaukiame Mouforto kalnų priemiestyje netoli sostinės, nuosavame name įsikūrusi lietuvių Medos ir Žilvino Bubnių šeima mūsų kūrybinę grupę pakvietė apsilankyti jų namuose, kur neseniai buvo baigti rekonstrukcijos darbai. Kartu su rekonstrukcijos projekto autore architekte Dovile Martinaityte šeimininkai iš esmės pakeitė praėjusio amžiaus šeštajame dešimtmetyje statyto modernizmo stiliaus pastato formą ir atnaujino vidaus erdves – subtiliai išryškino istorinės patirties aspektus, atsižvelgdami į aplinkos kontekstą ir įterpdami šiuolaikiško dizaino idėjų.

A. Narmonto nuotr.

Šį namą galite apžiūrėti ČIA

5. Vieno 57 kv.m. aukšto rekonstrukcija name Kretingoje

Kretingos rajone esančiame senos statybos individualiame name dizaineris Ernestas Možeiko gavo užduotį sukurti interjerą svečių patalpoms. Išsiaiškinus kokios spalvos ir interjero detalės yra šeimininkams arčiau širdies, buvo pasirinktas žemės spalvų eklektiškas klasikos ir šiuolaikinio dizaino derinys.

E. Možeiko nuotr.

Visą interjerą rasite ČIA

Ar jau turite ManoNamai.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųskite ją ir pirmieji skaitykite portalo naujienas: „iOS“ versija; „Android“ versija Be to, galite sekti visas mūsų naujienas socialiniame tinkle Facebook!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis