Tradiciniam stalui: mišrainė su burokėliais

Kartais norisi kažko, kas yra visų mėgstama ir žinoma. Būtent tokį receptą šiandien ir siūlome!

Sudėtis:
2 burokėliai
4-5 bulvės
Mažas indelis konservuotų žirnelių
Pusė svogūno
2 rauginti agurkai
Majonezas
Druska, pipirai

Paruošimas:
Atskiruose puoduose išvirti burokėlius ir bulves. Kai daržovės išvirs ir atvės, jas supjaustyti nedideliais kubeliais. Tokiais pat gabalėliais supjaustyti ir raugintus agurkus. Labai smulkiai sukapoti svogūną. Viską sudėti į indą, ten pat suberti žirnelius ir išmaišyti su majonezu. Pagardinti druska ir pipirais pagal skonį.

Prieš patiekiant mišrainę rekomenduočiau bent gerą valandą palaikyti sumaišytą. Tada geriau susimaišo skoniai.

Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis